Fenerbahçe'de Maurizio Gherardini'den Igor Kokoskov ve Bobby Dixon açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Maurizio Gherardiniden Igor Kokoskov ve Bobby Dixon açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2021 17:13

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Igor Kokoskov'un ayrılık süreci ve Bobby Dixon'ın geleceği hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Temmuzda NBA'ye giden Igor Kokoskov'un ellerini güçleştirdiğini belirten Gherardini, Dixon'ın olası ayrılığı hakkında da konuştu.

Dixon’ın Fenerbahçe'den ayrılması durumunda veda töreni düzenleyebileceklerini söyleyen Gherardini, Fenerbahçe Beko’da kadro hazırlığı devam ediyor. Olur da Bobby Dixon’la devam etmezsek, bize büyük katkılar veren Dixon’a, emekli olur veya bırakırsa veda töreni yaparız. Ama henüz netleşen bir durum yok" dedi

Sırp Koç Igor Kokoskov'un ayrılık sürecine de değinen Gherardini, ‘Kokoskov'un temmuzun ortasında gitmesi çözüm arayışında elimizi güçleştirdi açıkçası. Zamanlama, çözüm süreci açısından elimizi zorlaştırdı. Erken olsaydı, bunu yaşamazdık" ifadelerini kullandı.

Yannier: "Hedeflerimize ulaşacağız"

Fenerbahçe Beko Erkek Baskebol Takımı'nın yeni Genel Menajer Yardımcısı Derya Yannier, tüm tecrübesini sarı-lacivertliler için kullanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Federasyonunda 3 sene görev aldığını hatırlatan Yannier, kendisine verdikleri şanstan dolayı Başkan Ali Koç ve yönetici Sertaç Komsuoğlu'na teşekkür etti.

Ali Koç ve Sertaç Komsuoğlu'nun vizyonunun her zaman Fenerbahçe Beko'yu geliştirmek olduğunu dile getiren Yannier, şunları kaydetti:
"Bu teklif bana sunulduğu zaman açıkçası benim de bireysel kariyer hedeflerimle çok örtüşen bir durumdu. Kendime hep spor yöneticiliği alanında bazı hedefler koydum. Fenerbahçe Beko, Türkiye'nin en önemli basketbol kültürüne sahip kulüplerden biri. Burayı olduğundan ileriye taşıma fırsatı benim için çok değerli. Burada önemli olan Türk basketbolu adına doğru işler yapabilmek. Bundan sonra tüm bilgi birikimimi burayı daha ileri taşımak adına harcayacağım. Bu değerli ekipte uyum içinde daha da geliştirerek her türlü hedefimize ulaşacağız."

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

BAKMADAN GEÇME!