Fenerbahçe Doğuş CSKA Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Doğuş CSKA Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 15:23

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 26. haftasında bu akşam Rus ekibi CSKA Moskova'yı ağırlayacak. Play-off etabına kalmayı garantileyen iki ekipten CSKA Moskova, 20 galibiyet ve 5 mağlubiyetle lider durumda bulunurken, Fenerbahçe Doğuş ise 18 galibiyet ve 7 yenilgiyle 3. sırada yer alıyor. Peki Fenerbahçe Doğuş CSKA Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekip, normal sezonun ilk yarısındaki müsabakada Rusya temsilcisini deplasmanda 95-93 yenmişti.

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague'in 26. haftasında bu akşam evinde lider CSKA Moskova ile mücadele edecek. THY Euroleague'in 26. haftasında Fenerbahçe Doğuş, bu akşam saat 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak. Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ligde geride kalan 25 haftada sarı-lacivertliler, 18 galibiyet ve averajla üçüncü sırada yer alırken, Moskova ise 20 galibiyetle liderlik koltuğunda oturuyor.

14. randevu

Fenerbahçe ile CSKA Moskova, bugüne kadar Euroleague'de 13 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda 6 kez sarı-lacivertliler parkeden galip ayrılırken, Rus ekibi ise 7 kez rakibini mağlup etti. Ligin ilk yarısında Rusya’da oynanan maçta gülen taraf 95-93'lük skorla Fenerbahçe olmuştu. İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı Daniel Hierrezuelo (İspanya), Damir Javor (Slovenya) ve Carmelo Paternico (İtalya) hakem üçlüsü yönetecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!