Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı saat kaçta hangi kanalda? FB maç bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı saat kaçta hangi kanalda FB maç bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 08:16

Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı için nefesler tutuldu. THY Avrupa Ligi heyecanı devam eden Fenerbahçe, bugün Baskonia'yı ağırlayacak. İspanya temsilcisi ile daha önce 16 kez karşı karşıya gelen sarı- lacivertli ekip, bu karşılaşmaların 5'ini kazanırken 11 kez sahadan mağlup ayrıldı. Peki 5 Ocak 2017 tarihli Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

THY Euroleague’de son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle zirveye uzak kalan Fenerbahçe Doğuş, 16. haftada bu akşam evinde İspanya ekibi Baskonia Vitoria Gasteiz ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan 15 haftada sarı-lacivertliler, 9 galibyet, 6 mağlubiyetle beşinci sırada yer alırken, Baskonia ise 7 galibiyet, 8 mağlubiyetle 9. sırada bulunuyor. Peki Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasında bu akşam İspanya temsilcisi Baskonia'yı ağırlayacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyinde 1 numaralı organizasyonunda bu sezon oynadığı 15 karşılaşmada 9 galibiyet ve 6 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertli ekip, averajla 5. sırada yer alıyor. Ligin geri kalan bölümünde 7 galibiyet ve 8 mağlubiyetlik performans sergileyen İspanya temsilcisi ise averajla 9. basamakta bulunuyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekip, Baskonia ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 83-69 kazanmıştı. Fenerbahçe Doğuş ile Baskonia bugüne kadar THY Avrupa Ligi'nde 16 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekip bu karşılaşmaların 5'ini kazanırken 11 kez sahadan mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertli takımda Nikola Kalinic, ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.

Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Mücadele beIN Sports Haber kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe taraftarlarına destek çağrısı.. Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, THY Avrupa Ligi'nde Baskonia ile oynayacakları maçta taraftar desteğinin yüksek olmasını istedi

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasında 5 Ocak Cuma günü İspanya temsilcisi Baskonia'ya karşı yapacakları maçta taraftar desteğinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli basketbolcu, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa'da son zamanlarda istemedikleri şekilde maçlar kaybettiklerini belirterek, "Yine de iyi durumdayız. İyi oyunumuzla neler yapabileceğimizin de farkındayız." dedi.

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nde konuk edecekleri Baskonia'yı ilk maçta yendiklerini hatırlatan Melih, şunları kaydetti:

"Tekrar galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Yeni yılın ilk maçı olması sebebiyle de seyircimize bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Takım kaptanı olarak da bir çağrı yapmak istiyorum. Herkes maça geliyor ama coşkulu bir taraftar olmasını diliyoruz. Çünkü onlar burada ne kadar coşkulu olursa, biz de daha iyi ve coşkulu oynayan, savaşan bir takım oluyoruz. Salonu tamamen dolu görmek istiyoruz. Çünkü takımımız bunu hak ediyor."

17. randevu
İki takım Euroleague’de bugüne kadar 16 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe, parkeden 5 kez galip ayrılırken, İspanyol ekibi ise rakibini 9 kez mağlup etti. Fenerbahçe ile Baskonia arasında ligin ilk yarısında 10. haftada İspanya’da oynanan maçı sarı-lacivertliler, 83-69 kazanmıştı. Fenerbahçe Doğuş’un başarılı oyuncusu Nikola Kalinic, ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle bu karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Doğuş Bakonia maçı 5 Ocak Cuma akşamı oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!