Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2022 10:37

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı için geri sayım başladı. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında Dinamo Kiev ile Polonya'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Polonya'nın Lodz kentinde gerçekleşecek. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Futbolseverler UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk maçını heyecanla bekliyorlar. Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı 20 Temmuz’da gerçekleşecek. Karşılaşma saat 20:00’da başlayacak.

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe yeni sezonda Dinamo Kiev ile iki defa karşı karşıya gelecek.

İlk maç 20 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21.00'de Polonya'nın Lodz şehrinde Miejski Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS'tan yayınlanacak.

Rövanş maçı ise 27 Temmuz Çarşamba günü saat saat 20.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

FENERBAHÇE'DE DİNAMO KİEV HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme mücadelesinde Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibiyle eşleşen Fenerbahçe, 20 Temmuz'da Polonya'nın Lodz kentinde oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına devam etti.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimindeki Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümü basına açık olarak gerçekleştirildi.

İki grup halinde yapılan koşu çalışmaları ile başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ile devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Sarı-lacivertli ekipte, transfer görüşmeleri süren Kim Min-jae’nin yanı sıra kadroda düşünülmeyen Samatta, Meyer ve Caulker'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Gustavo ve Mert Hakan Yandaş idmanda yer almadı.

FERDİ ÇALIŞMALARDA YER ALDI

Dünkü antrenmanda gribal enfeksiyon sebebiyle yer almayan Ferdi Kadıoğlu ise bugün takımla çalışmalarda yer aldı. Sarı-lacivertli ekip, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

BAKMADAN GEÇME!