Fenerbahçe Beko'da yüzler gülüyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Bekoda yüzler gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 15:26

THY Euroleague’de çift maç haftasını kayıpsız geçen ve hafta sonu da ezeli rakibi Galatasaray’ı deplasmanda devirerek, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe Beko’da Genel Menajer Derya Yannier, sezonun bu kısmında minimum sorun yaşamanın kendileri için önemli olduğunu ve art arda gelen galibiyetlerle moral kazandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, “Her ne kadar geçen seneye göre kadro iskeletimizi büyük ölçüde korumuş olsak da ana rollere gelen yeni oyuncuların adaptasyonu, Scottie Wilbekin’in yerli oyuncu rotasyonumuzdan eksilmesi ve süre gelen sakatlık problemleri sezon başlangıcını daha önemli hale getirmişti. Özellikle Euroleague’de mümkün olduğunca az kayıpla yolumuza devam etmek istediğimiz bu süreçte farklı sakatlık problemlerimiz oluştu. Şu ana kadar teknik ekibimizin raporları doğrultusunda tüm sorunları kendi kadromuz içerisinden çözümler üreterek aşmaya çalıştık ve bu noktada geniş kadromuzun faydalarını gördük. Önümüzdeki süreçte de her türlü duruma karşı hazırlıklı olmakla birlikte, takım içi kimyamızın büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum. Sakatlıklar noktasında; Tyler Dorsey’in tedavi ve iyileşme süreci çok olumlu ilerledi. Sporcumuz bir an evvel parkeye çıkmak istiyor. Onu kısa sürede sahada görebilmeyi umuyoruz. Transferini gerçekleştirip BC Wolves takımına kiralık gönderdiğimiz genç oyuncumuz Arturs Zagars’ı da sakatlığının ardından İstanbul’a getirdik. Organizasyon olarak onun iyileşme sürecini yakından takip edip kendisine destek olacağız. Yine ek olarak son oynadığımız müsabakada Yam Madar’ın dizinde ufak bir sakatlık oldu ve durumu bu hafta içinde medikal ekibimizden tarafından değerlendiriliyor olacak. Bu süreçlerde oyuncularımızın hepsinin biran önce sahaya çıkabilmek için her türlü fedakarlığı gösteriyor olmaları ise bizi son derece mutlu ediyor” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda yüzler gülüyor

Zorlu süreçten geçerken taraftarların desteğinin kendilerine büyük güç kattığını da ifade eden Derya Yannier, “İç saha maçlarımızda gerçekten mükemmel atmosferler oluşuyor. Oyuncularımız ile taraftarlarımız arasında güzel bir bağ oluştu. Taraftarlarımız için farklı bir öneme sahip olduğunu bildiğimiz Panathinaikos ve Galatasaray maçlarındaki galibiyetlerin de kendilerine bir teşekkür olduğuna inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!