Fenerbahçe Beko-TOFAŞ maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beko-TOFAŞ maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2019 15:34

Fenerbahçe Beko-TOFAŞ maçı için geri sayım devam ediyor. Fenerbahçe Beko, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play- off yarı final ilk maçında TOFAŞ’ı konuk edecek. Fenerbahçe Beko-TOFAŞ maçı ne zaman saat kaçta yapılacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko ile TOFAŞ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play- off yarı final maçında karşı karşıya gelecek. Ligde normal sezonu ikinci bitiren Fenerbahçe Beko, çeyrek finalde Türk Telekom’a 2-1 üstünlük sağlarken; TOFAŞ ise çeyrek finalde Beşiktaş Sompo Japan’ı 2-0’la geçti. Peki, Fenerbahçe Beko-TOFAŞ maçı ne zaman saat kaçta yapılacak?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak Fenerbahçe Beko-TOFAŞ karşılaşması saat 18.00’de başlayacak, Tivibu 2'den yayınlanacak.

DİĞER KARŞILAŞMALAR

Üç galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği eşleşmenin ikinci maçı 3 Haziran Pazartesi günü Fenerbahçe Beko’nun, üçüncü karşılaşma ise 6 Haziran Perşembe günü TOFAŞ’ın ev sahipliğinde yapılacak.

Serinin uzaması durumunda finale çıkacak takımı belirleyecek eşleşmenin dördüncü maçı 8 Haziran Cumartesi ve beşinci karşılaşma ise 11 Haziran Salı günü oynanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!