Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifreli mi? UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele devam ediyor! İşte Fenerbahçe AEK canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifreli mi UEFA Avrupa Liginde mücadele devam ediyor İşte Fenerbahçe AEK canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2022 20:05

Fenerbahçe AEK Larnaca maçı canlı yayını için heyecan başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam temsilcimiz Fenerbahçe AEK Larnaca ile karşı karşıya gelecek. Grubundaki ilk maçında konuk ettiği Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibini 2-1 mağlup etmeyi başaran sarı-lacivertliler, 2. maçında ise Fransa'nın Rennes takımıyla deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Şimdi tüm gözler bu müsabakada olacak. Heyecan dolu Fenerbahçe AEK Larnaca maçı naklen ekranlara gelecek. Peki, Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifreli mi? İşte, Fenerbahçe AEK maçı canlı yayın bilgileri.

Haberin Devamı

Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele devam edecek. B Grubunda 3. Hafta mücadelesine çıkacak olan Fenerbahçe, gruptan lider çıkabilmek için tüm yolları deneyecek. Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ekran başından canlı olarak takip edilebilecek. Peki, Fenerbahçe-AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe-AEK Larnaca maçı bu akşam oynanacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı, İngiltere Futbol Federasyonundan Chris Kavanagh yönetecek.

Kavanagh'ın yardımcılıklarını Daniel Cook ve Harry Lennard yapacak.

Bu heyecan dolu müsabaka Exxen'de canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

6 Ekim 2022: Fenerbahçe - AEK Larnaca

12 Ekim 2022: AEK Larnaca – Fenerbahçe

27 Ekim 2022: Fenerbahçe – Rennes

Haberin Devamı

3 Kasım 2022: Dinamo Kiev - Fenerbahçe

 

BAKMADAN GEÇME!