F.Bahçe Beko, TEK MAÇ'ta liderliği garantileyecek mi?

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Beko, TEK MAÇta liderliği garantileyecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 14:19

Sarı-lacivertliler, Misli.com’da TEK MAÇ olarak oynanabilecek CSKA Moskova karşılaşmasından galibiyetle ayrıldığı takdirde normal sezonu ilk sırada bitirmeyi garantileyecek. İşte iddaa'da öne çıkanlar...

Haberin Devamı

CSKA MOSKOVA

- Anadolu Efes’i son saniyede mağlup eden CSKA Moskova, liderlik şansını sürdürmek için parkeye çıkıyor.

- Evinde yenilgisiz ilerleyen Fenerbahçe Beko’nun aksine iç sahada bu sezon iki mağlubiyeti bulunan Rus ekibi, geçen sezon ise sahasında yalnızca bir kez kaybetmişti.

 

FENERBAHÇE BEKO

- Avrupa Basketbolu'nun en büyük kupasını bir kez daha müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe Beko ise, play-off'ta avantajlı bir eşleşme elde etmek için liderliğini koruma niyetinde.

- İstanbul’da oynanan karşılaşmada CSKA Moskova’yı 79-75 mağlup eden temsilcimiz, Rusya’dan da zaferle ayrılırsa bu amacına ulaşmış olacak.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Fenerbahçe Beko deplasmanda CSKA Moskova ile yaptığı son 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. (Ms 2)

Haberin Devamı

- İki ekip arasında oynanan son 8 Euroleague maçının 6’sını Fenerbahçe Beko kazanırken, 2’si CSKA Moskova’nın galibiyetiyle tamamlandı. (Ms 2)

- İki takım arasında bugüne kadar oynanan 20 karşılaşmada 11’e 9’luk Fenerbahçe Beko üstünlüğü bulunuyor. (Ms 2)

ÜYELER F.BAHÇE’YE ŞANS VERİYOR!

"CSKA Moskova – Fenerbahçe Beko" karşılaşmasına bahis yapan Misli.com üyeleri, taraf bahsinde temsilcimizden yana tercih kullanmış görünüyor. Hemen ardından gelen tercih ise %18’lik dilimle mücadelenin ÜST biteceği yönünde olmuş.

MİSLİ.COM YAZARI CAN ÖZAY NE DİYOR?

İstanbul deplasmanında oldukça zorlanan CSKA Moskova’da Higgins resmen takımı kurtardı ve son saniyelerde Anadolu Efes’i mağlup ettiler. Takım olarak pek iyi bir çizgi çizmiyorlar. Geçen hafta da Panathinaikos'a Moskova’da son saniye basketi ile mağlup olmuşlardı.

Fenerbahçe Beko tarafı ise bu maçı da kazanıp rakibine önemli bir mesaj vermek isteyecektir. Ayrıca liderlik şansını son anda rakibe verip umutlandırmak istemeyeceklerdir. Son yıllarda CSKA Moskova’nın Fenerbahçe’ye de şansının tutmaması nedeniyle Fenerbahçe’nin deplasmandan galibiyetle dönme ihtimalinin denenebileceğini düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!