Euroleague'de şampiyon hangi takım olacak? iddaa'da favori olan...

Güncelleme Tarihi:

Euroleaguede şampiyon hangi takım olacak iddaada favori olan...
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2019 22:30

Euroleague'in normal sezonunda son 6 haftaya girdik, lider Fenerbahçe Beko ilk 4'ü garantiledi ve play-off'a saha avantajıyla girme hakkı kazandı. Son hafta maçları sonrası son şampiyon Real Madrid ile 2016 şampiyonu CSKA Moskova da play-off'u garantileyen diğer takımlar oldu...

Haberin Devamı

Peki şampiyon hangi takım olacak? iddaa'nın favorisi ne kadar mantıklı? İşte detaylar...

- Geçtiğimiz yıl, normal sezonu 21 galibiyetle noktalayan Fenerbahçe Beko, bu başarıya bu sezon 24 maç sonunda ulaştı ve play-off'a saha avantajıyla girmeyi garantiledi. (İlk 4 cepte!)

- Geçen sezonun şampiyonu Real Madrid ise son hafta El Clasico'da Barcelona'ya kaybetmesine rağmen play-off biletini 6 hafta önceden cebine koydu.

- 2016 şampiyonu CSKA Moskova da Olympiakos deplasmanında sükseli bir galibiyet elde etti ve play-off'a kalmayı garantileyen 3 takımdan biri oldu.

Euroleaguede şampiyon hangi takım olacak iddaada favori olan...

- Geçen yıl, şampiyon olduğu 2017'den daha iyi bir normal sezon geçiren Fenerbahçe Beko, bu sezon geçen yılın da üzerine koydu ve ilk 24 maç sonunda potasında sadece -ortalama- 73 sayıya izin verdi.

Haberin Devamı

- Fenerbahçe'de 5. sezonunu geçiren Çek pivot Jan Vesely, hem attığı sayıyı yukarı çekti hem de serbest atış yüzdesini... Vesely'nin en büyük yardımcısı ise Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas! (11,1 sayı - 4,6 asist)

- iddaa oranlarına göre ikinci favori konumundaki CSKA Moskova ise geçen yıl normal sezonu 6 yenilgiyle bitirmişti. Bu sezon 6 maç kala 5 yenilgi aldılar...

- Real Madrid de sakatlıklar ve gel-gitlerle dolu bir normal sezon geçiriyor... İç sahada Panathinakos'a potayı göstermediler (89-68) ama Buducnost deplasmanında da potayı göremediler. (73-60)

- Geçtiğimiz yıl çok kötü bir normal sezonun ardından, play-off ile çıkışa geçip şampiyon olmuşlardı!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!