Euroleague'de play-off maçlarının iddaa oranları açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

Euroleaguede play-off maçlarının iddaa oranları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2019 10:41

Normal sezonu lider bitiren Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas ile eşleşirken, Anadolu Efes ise Barcelona ile Final-Four'a kalma mücadelesi verecek. İşte iddaa'nın açıkladığı oranlar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BEKO - ZALGIRIS KAUNAS

- Normal sezonu 25-5 ile zirvede bitiren Fenerbahçe Beko, son hafta Real Madrid'i deplasmanda yenip 8'inci sırayı alan Zalgiris Kaunas ile eşleşti.

- Sezon içinde, Zalgirio Arena'da oynanan maça Litvanya temsilcisi hızla başlamış ve bir ara farkı 16 sayı kadar çıkarmıştı ama gece sonuna kazanan, 82-75 ile sarı-lacivertliler olmuştu.

- İstanbul'da ise maça 5-0'la giren Zalgiris Kaunas'a, Fenerbahçe Beko ilk çeyrekten cevap vermiş ve baştan sona üstün bir oyunla sahadan 78-61 galip ayrılmıştı.

- 5 maç üzerinden oynanacak, 3 galibiyete ulaşanın seriyi kazanacağı eşleşmenin ilk randevusunda iddaa oranları açıklandı!

- İlk maçın büyük favorisi olan Fenerbahçe'ye "-9.5 handikap" açılmış durumda. Temsilcimiz sahadan en az 10 sayı farkla galip ayrılırsa 1,70 iddaa oranı kazandıracak.

Haberin Devamı

- İlk olarak 157.5 ALT/ÜST limiti belirlenmişti ama an itibariyle 150.5'a kadar düştü!

ANADOLU EFES - BARCELONA

- Normal sezonda 20-10 yapan Anadolu Efes ise, 4'üncü sırada yer alarak Barcelona serisinde saha avantajını eline aldı.

- Palau Blaugrana'da oynanan sezonun ilk maçında devreye 50-39 önde giren temsilcimiz, ikinci yarıda sadece 15 sayı atabilmiş ve sahadan 80-65'lik yenilgiyle ayrılmıştı.

- İstanbul'da ise ilk saniyeden üstünlüğünü İspanyol rakibine kabul ettiren Anadolu Efes, 92-70 ile rahat bir galibiyet elde etmişti.

- 1,40'lık "handikapsız" iddaa oranıyla "Anadolu Efes" galibiyeti, Misli.com üyelerinin dikkatini çekmiş durumda! (%95)

- ALT/ÜST sayı limiti 160.5'tan iddaa bültenine girmişti ama şu an 156.5'a gerilemiş durumda!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!