Ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman? TFF'den açıklama bekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman TFFden açıklama bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2022 10:01

Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor müsabakası, Taksim'de meydana gelen patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Bu gelişmenin ardından pek çok futbolsever maçın yeni tarihine odaklandı. Peki, ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman?

Haberin Devamı

Beşiktaş-Antalyaspor maçı hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması, Taksim'de meydana gelen patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. İşte, Beşiktaş-Antalyaspor maçı hakkında bilgiler...

TFF'DEN ERTELEME AÇIKLAMASI

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda, Vodafone Park'ta bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelemiştir.

Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

ERTELEME MAÇI NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor arasında dün saat 20.00’de Vodafone Park’ta oynanması planlanan Spor Toto Süper Lig 14. hafta müsabakası, İstanbul Beyoğlu’nda yaşanan hain saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Müsabaka için belirlenen yeni tarih hakkında henüz bilgi yok. Bu kapsamda gelişmeler oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!