Ergin Ataman: "Soyunma odasında da konuştuk, acilen önemli kararlar almamız lazım"

Güncelleme Tarihi:

Ergin Ataman: Soyunma odasında da konuştuk, acilen önemli kararlar almamız lazım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2023 11:16

Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, ligdeki Maroussi galibiyetinin ardından basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Yunanistan Ligi’nin ikinci hafta müsabakasında Panathinaikos, sahasında Maroussi’yi 82-71 mağlup ederken koç Ergin Ataman, gidişattan pek memnun olmadığını ifade etti

Basın toplantısında açıklamalar yapan Ergin Ataman, isim vermeden bazı oyuncuları eleştirdi, "Maçı izleyenler kimlerden bahsettiğimi rahatlıla anlayabilir." dedi.

Ergin Ataman’ın sözleri şöyle;

ACİLEN ÖNEMLİ KARARLAR ALMAMIZ LAZIM

“Maçı son çeyreğin bitimine en az 5-6 dakika kala kapatmış olmamız lazımdı. Takımın konsantrasyon seviyesi iyi durumda değil. Bazı oyuncuların bireysel performanslarından memnun değilim. Acilen bazı önemli kararlar almamız lazım. Soyunma odasında oyuncularla da konuştuk. İsim vermek istemiyorum ama bazı oyuncuların bireysel performanslarından hiç memnun değilim. Maçı izleyenler kimlerden bahsettiğimi rahatlıkla anlayabilirler.

Haberin Devamı

"SAÇMA SAPAN HATALAR..."

Mental açıdan çok daha güçlü ve agresif olmamız lazım. EuroLeague’de Olympiakos’a kaybettik. Derbiyi daha kötü oynadığımız için değil, yaptığımız saçma sapan hatalardan dolayı kaybettik. En azından benim görüşüm bu yönde.

Mitoglou ve Papapetrou'dan sakatlıkları nedeniyle faydalanamıyoruz. Önümüzdeki 1-2 maçta neler olacağını göreceğiz. Gerektiği takdirde kadromuza yeni isimler ekleyeceğiz ve bazı oyuncuları değiştireceğiz. Panathinaikos kulübü olarak büyük hedeflerimiz var ve ortada bir sorun varsa gerekli adımları atacağız.”

Panathinaikos, perşembe günü EuroLeague'in ikinci haftasında Bayern Münih’i konuk edecek.

BAKMADAN GEÇME!