Efsane pilot Carlos Sainz'ın hikayesi belgesel oldu

Güncelleme Tarihi:

Efsane pilot Carlos Sainzın hikayesi belgesel oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2022 12:56

İki kez Dünya Ralli Şampiyonası (WRC), üç kez Dakar Rallisi şampiyonu olan efsane Red Bull sporcusu Carlos Sainz’in yaşamını anlatan ‘Sainz: Live to Compete’ belgeseli Red Bull TV’de yayınlandı. Belgeselde Sainz’in 2022 yılında yaşadıklarına eşlik edilirken, İspanyol pilotun kariyeri de mercek altına alınıyor. Altı bölümlük ‘Sainz: Live to Compete’ belgeseli, Red Bull TV’den Türkçe altyazılı olarak izlenebiliyor.

Haberin Devamı

İki kez Dünya Ralli Şampiyonası (WRC), üç kez Dakar Rallisi şampiyonu olan Red Bull sporcusu Carlos Sainz’in yaşamını anlatan ‘Sainz: Live to Compete’ isimli belgesel Red Bull TV’de yayınlandı. Altı bölümden oluşan belgeselde Sainz’in 2022 yılında yaşadıklarına eşlik edilirken, efsanevi İspanyol pilotun kariyeri de mercek altına alınıyor. Gençliğinde Real Madrid seçmelerine girmesi, kariyerinde aldığı dersler, Colin McRae’yle geçirdiği yıllar ve daha fazlası belgeselin konuları arasında yer alıyor.

Oğlu Sainz Jr., eşlik ediyor

18 yıllık WRC kariyeri boyunca 1990 ve 1992'de şampiyonluk, toplam 26 ralli galibiyeti, 97 podyum ve 757 etap galibiyeti elde eden Carlos Sainz’in Formula 1’de yarışan oğlu Carlos Sainz Jr., belgeselde yer alıyor. Sainz’in yanı sıra Fernando Alonso, Zak Brown, Gunther Steiner, Sebastien Loeb ve Sebastien Ogier de efsanevi pilot hakkında görüşlerini belgeselde dile getiriyor. Altı bölümlük ‘Sainz: Live to Compete’ belgeseli Red Bull TV’den Türkçe altyazılı olarak izlenebiliyor.

Haberin Devamı

Efsane pilot Carlos Sainzın hikayesi belgesel oldu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!