Ebru Şahin'den dikkat çeken hareket! Önce paylaşıp sonra sildi

Güncelleme Tarihi:

Ebru Şahinden dikkat çeken hareket Önce paylaşıp sonra sildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2022 20:12

Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Fransa'ya kaybederek EuroBasket'e veda ettiği maçın ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, EuroBasket 2022 son 16 turunda Fransa'ya uzatma sonucu 87-86 yenilerek turnuvaya veda etti.

Karşılaşmanın ardından A Milli Basketbol Takımı'nın yıldızlarından Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin'den sert bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından Milli Takım'la ilgili eleştirel bir paylaşım yapan Ebru Şahin, "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar şanslı gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör evet" ifadeleriyle sert bir gönderme yaptı. 

Ebru Şahin bir süre sonra bu paylaşımı silerek sosyal medya hesabından kaldırdı.

İşte o paylaşım

Haberin Devamı

Ebru Şahinden dikkat çeken hareket Önce paylaşıp sonra sildi

AÇIKLAMA YAPTI

Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin, sildiği paylaşımın sosyal medyada yayılmasının ardından şu açıklamayı yaptı:

Sizi anlıyorum ancak nasıl ki böyle bir üzgünlüğün üzerine söylenenlerin nereye gideceği hesap edilmeden bir şeyler söyleniyorsa biz de o ruh hali ve adrenalinle nereye gideceğini hesap etmeden bir şeyler düşünüp söyleyebiliyoruz. Yanlış yöne çekilmemesi ve kızdığım bir şeyi kendim yapmamak adına farkedip sildiğim bir şey üzerinden paylaşımlar yapılması,ben sanki şu an profesyonel spor insanıymışım gibi fikrimin bu denli önem arz etmesi ve spor sayfalarının magazine geçişini anlayamıyorum. Her oyuncunun her emeğinde hepimiz sevinçle, heyecanla o coşkuyu yaşadık,her seyirci gibi kızdık kızmadık ama güzel her şeyde tebrik ettik.Kimsenin emeğini ve başarısını gözardı etmiyorum.Gurur duyduk her çabadan. Başarıların ve herkese, her şeye rağmen mücadelenin konuşulacağı yerde negatife odaklanıp belli olaylar üzerinden konuşulmasını anlayamadığım için kişisel hesabımdan kimsenin takmaması gereken ve tamamen seyirci kimliğimle milli heyecanımla bir şeyler yazdım. (seyirci kimliğimle kişisel hesabımdan) Lütfen beni değil sporu konuşun, yıllardır ya da sadece bu yıl verilen emeği konuşun, magazinleştirmeyin, spor sayfası kalın demem de bundan. Milli takım sevinci,üzüntüsü hepimiz için. Teşekkürler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!