Doğukan Ulu, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’na veda etti

Güncelleme Tarihi:

Doğukan Ulu, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’na veda etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 23:13

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın orta oyuncusu Doğukan Ulu, sarı-kırmızılı kulübe veda etti.

Haberin Devamı

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın orta oyuncusu Doğukan Ulu, 9 yıldır formasını giydiği sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan milli oyuncu, “Gururla taşıyıp layık olmaya çalıştığım, büyüdüğüm şanlı Galatasaray’a veda zamanı…” sözleriyle ayrılığını duyurdu.

Doğukan Ulu’nun veda açıklamasının tamamı ise şu şekilde; “Büyük Galatasaray Taraftarı ve Kamuoyuna. Henüz 18 yaşındayken 2013 yılında kapısından girdiğim, 9 yıldır genç takım da dahil olmak üzere formasını gururla taşıyıp, lâyık olmaya çalıştığım, büyüdüğüm şanlı Galatasaray’a veda zamanı… Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil. Sarı kırmızı armanın herkese nasip olmayacağının bilinciyle hep çalıştım, çabaladım, ter döktüm. Sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı, acısıyla tatlısıyla geçen bu gurur dolu serüvenin şimdilik sonuna geldim. Bu formayı giymenin gururunu 9 yıl boyunca yaşadığım gibi ömrümün sonuna kadar da yaşayacağım. Büyüdüğüm bu büyük camianın bir parçası olmak benim için her zaman onur ve gururdu. Dünyanın en iyi taraftarı önünde
oynadığım her maçta, senelerdir gösterdiğiniz muhteşem desteği unutmayacak, hep hatırlayacağım. Bambaşka bir hayal uğruna çıktığım bu yepyeni yolda büyük Galatasaray taraftarının ve camiasının desteğini daima hissedeceğim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!