Darmstadt sekiz maçtır kazanamıyor

Güncelleme Tarihi:

Darmstadt sekiz maçtır kazanamıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 13:22

İkinci lig takımlarından Darmstadt’ın üst üste aldığı kötü sonuçlar, Hamit Altıntop’un uykularını kaçırdı. Altıntop “Çok zor bir dönem. Böylesi kötü bir seri iz bırakıyor” dedi.

Haberin Devamı

SEKİZ haftadır maç kazanamayan Darmstadt, en son kendi sahasında Sandhausen’a 2-1 yenildi. Yenilginin ardından kaptan Aytaç Sulu ve Hamit Altıntop’un öncülüğünde bir araya gelen takım, kötü gidişe çözüm aradı. Altıntop, takımın gidişatının kendisini çok üzüğünü belirterek, “İnsan hayal kırkılığı yaşar. Ben de Sandhausen maçından sonra kendimi eleştirdim. Bir şeyler yolunda değil. Uykusuz gece geçirdim. Şimdi gaz vereceğiz. Birbirimize destek olacağız. Her şeyin düzeleceğini göstermek istiyoruz” diye konuştu.
Ocak ayında Darmstadt’a transfer olan Hamit Altıntop, ligden düşmelerine rağmen takımda kaldı. Bu sezon 14 karşılaşmanın 13’ünde forma giyen Altıntop, henüz gol pası vermediği gibi gol de atamadı. Sezona iyi başlayan Darmstadt, ilk haftalar üst sıralarda yer aldı. Ancak daha sonra kötü bir seri yakaladı, üst üste puanlar kaybetti. Şimdi 12. sırada yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!