Daçka ve Efes deplasmanda! iddaa'da öne çıkan tercih ise...

Güncelleme Tarihi:

Daçka ve Efes deplasmanda iddaada öne çıkan tercih ise...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 19:25

Darüşşafaka, Almanya'da Bayern'e konuk olurken, Anadolu Efes ise İspanya'da Gran Canaria ile oynayacak. Nesine.com basketbol editörleri, sizler için temsilcilerimizin maçlarını analiz etti...

Haberin Devamı

Orkun Hınçer'den 'Bayern - Darüşşafaka' iddaa analizi

Kendi salonunda Panathinaikos ve Baskonia gibi iyi takımları mağlup eden Bayern, Almanya Basketbol Ligi'nde namağlup lider durumda bulunuyor.

Darüşşafaka, bu sezon EuroLeague'deki tek galibiyetini İstanbul'da Buducnost'u yenerek almıştı. Temsilcimiz deplasman maçlarında istediği oyunu ortaya koymakta zorlanıyor.

Geçen hafta İstanbul'da Fenerbahçe karşısında izlediğim Bayern'in 3. galibiyetini almasını bekliyorum. Baskonia gibi skorer bir takıma 71 sayı izni veren Bayern'den, kendi salonunda yine sert bir oyun bekliyorum.

Temsilcimizin hücumda etkili oynaması kolay değil. Bu yüzden tercihim 'ALT' seçeneğinden yana olacak.

Euroleague maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberin Devamı

Ümit Avcı'dan 'Gran Canaria - Anadolu Efes' iddaa analizi

Gran Canaria kendi evinde çok skorer bir takım. Üç sayı çizgisinin gerisindeki performansları atmosferle birlikte çok yükseliyor ve bu da rakipleri için sıkıntı yaratıyor.

Zaten bu deplasmana gelen takımların yorgunluk sıkıntısı da ortaya çıkacağı için maçlar atan kazanır kıvamına bürünüyor. İç saha maçlarında Barcelona'yı deviren, CSKA karşısında da oyunun büyük kısmında direnen bir Canaria izlemiştik.

Anadolu Efes de hücum gücü çok yüksek ekiplerden bir tanesi. Özellikle Euroleague maçlarında temposu daha da artıyor. Ergin Ataman ön alanda Larkin, Beaubois ve Micic'li 3 guardı kullanarak yeni bir düzene takımını alıştırmak istiyor.

Pleiss da Euroleague maçlarında Efes için önemli bir skor opsiyonu. Hem boyalı alanı iyi kullanıyor, hem de bu sezon dış şutları isabetli kullanıyor. Efes'in Pleiss dışında 4 numaradan da Motum ile Moerman gibi iki şutör ismi olması, rakip savunmaları zorda bırakıyor. Bu kozlarını İspanya'da da kullanarak galibiyete ulaşacaktır Efes ama öncesinde çok yüksek skorlu bir maç beklentim olduğunu belirteyim. 

Tercihim 'ÜST'.

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!