Cumhurbaşkanlığı Kupası iddaa'da TEK MAÇ! Öne çıkan tercih ise...

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanlığı Kupası iddaada TEK MAÇ Öne çıkan tercih ise...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2018 11:35

Fenerbahçe ile Anadolu Efes'i bir araya getiren Cumhurbaşkanlığı Kupası, iddaa'da TEK MAÇ olarak oynanabiliyor. Takımlardan son gelişmelere ve öne çıkan iddaa tercihine göz atalım...

Haberin Devamı

Orkun Hınçer'den Fenerbahçe analizi

Fenerbahçe'de Fransız oyuncu Joffrey Lauvergne, sezonun en dikkat çekici transferlerinden biri olarak göze çarpıyor. Bu sezon Lauvergne'den pota altında etkili performanslar izleyeceğimizi düşünüyorum.

James Nunnaly ve Brad Wanamaker'ın NBA'e gitmesinin ardından Kostas Sloukas'ın sorumluluğu daha artmış gözüküyor. 

- Anadolu Efes'in kadrosunda çok fazla değişiklik yaşandığına işaret eden Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, dünkü basın toplantısında "Bizim de yeni katılanlarımız var. Zorlu bir hazırlık süreci geçirdik. Mili takımlarda bulunan oyuncularımız nedeniyle hazırlanma sürecinde eksiklikler oldu. Ama şu an bahane zamanı değil. Yarın sahaya çıkıp en iyi oyunumuzu göstermemiz gerekiyor. İki takımın da reaksiyonunu izlemek çok ilginç olacak." demişti.

Haberin Devamı

Gökhan Türe'den Anadolu Efes analizi

Anadolu Efes adeta yeniden yapılandı ve hazırlık sürecinde takım kimyasının bu köklü değişime karşın beklenenden kısa sürede oturacağına dair olumlu işaretler verdi.

Hemen her pozisyonda alternatifli, zengin bir kadro oluşturdular.

Kaliteli Türk oyuncu adedi olarak da oldukça sağlam bir rotasyona sahipler.

- Sezonun ilk resmi müsabakasında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Anadolu Efes Yardımcı Antrenörü Yakup Sekizkök ise "Avrupa'nın en kuvvetli takımlarından birine karşı oynayacağız. Kadrosunu koruyan, hatta geliştiren bir takımla oynayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!