CS:GO hayranı bir oyuncu, oyunun Nintendo DS versiyonunu oluşturdu

Güncelleme Tarihi:

CS:GO hayranı bir oyuncu, oyunun Nintendo DS versiyonunu oluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2021 12:23

Nintendo DS sahiplerinin yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Bir CS:GO hayranı, oldukça popüler olan Counter Strike oyununu NDS için uyarlamayı başardı. İkonik de_dust2 haritası yanı sıra klasik bomba imha modu da bu versiyona dâhil edildi.

Bu fan yapımı versiyonda klasik rekabetçi oyunun düşmanı öldürmek, tur sonunda geri doğmak, C4 kurmak ve imha etmek gibi bazı mekanikleri kullanıldı.

Oyunun yapımcısı “Fewnity” bazı oynanış videoları ve de_dust2 haritasından görüntüler de paylaştı. Harita görünüşe göre Counter Strike 1.6’nın de_dust2’si ile aynı yapıya ve görsellere sahip.

Oyuncu aynı zamanda tek başına oynamak isteyen kişiler için çevrimdışı botların oyuna eklendiğini ve ilerleyen günlerde çevrimiçi botların da oyuna ekleneceğini duyurdu.

Görseller genel olarak Counter Strike’a benzese de NDS’in limitlerinden dolayı oynanış ve grafik kalitesi kısıtlı imkanlar sebebiyle oldukça aşağıya çekilmiş durumda.

Haberin Devamı

Counter Strike’in NDS versiyonu hala geliştirme aşamasında ve oyuncuların yakın bir zamanda taşınabilir konsollarından oyuna ulaşabilmeleri bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!