Chelsea İnter maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Chelsea İnter maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2017 09:58

Chelsea İnter maçı ile bugün Uluslararası Şampiyonlar Kupası mücadelesinde heyecan dolu bir karşılaşma oynanacak. Mücadele öncesinde spor severler Chelsea İnter maçının hangi kanalda yayınlanacağını ve karşılaşmanın başlayacağı saati merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Chelsea İnter maçı bugün saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte mücadele öncesinde son detaylar

Haberin Devamı

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda heyecan seviyesi yüksek karşılaşmalar oynanırken, gözler bugün karşılaşacak Chelsea İnter maçında olacak.

Chelsea oynadığı son iki hazırlık maçında bir galibiyet bir de mağlubiyet aldı. Chelsea ülkesindeki ezeli rakibi Arsenal ile karşılaştığı maçı 3-0 kazanırken, Almanya'nın güçlü temsilcisi Bayern Münih karşısında 3-2 mağlup oldu. Oldukça hareketli başlayan mücadelede Bayern Münih 27 dakikada 3 gol bularak rakibini bir anda şaşkına uğratmıştı.

İnter Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda son olarak Bayern Münih ile karşı karşıya geldi ve mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı.

Chelsea İnter maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Chelsea İnter maçı bugün saat 13:35'te başlayacak. Mücadele CNN Türk kanalından canlı olarak yayınlanacak

BAKMADAN GEÇME!