Caner Erkin frikikten attı, Arda Turan'lı Eyüpspor sezona galibiyetle başladı

Güncelleme Tarihi:

Caner Erkin frikikten attı, Arda Turanlı Eyüpspor sezona galibiyetle başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2023 19:01

Trendyol 1. Lig ilk hafta maçında Eyüpspor, deplasmanda Keçiörengücü'nü Caner Erkin'in golüyle 1-0 mağlup etti ve sezona glaibiyetle başladı.

Haberin Devamı

Trendyol 1. Lig ilk hafta maçında Keçiörengücü ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor, rakibini Caner Erkin'in 58. dakikada frikikten attığı golle 1-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

Kerem Yavaş: “Zor bir maç olacağını biliyorduk”

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Sorumlu Kerem Yavaş, “Öncelikle sezonun ilk maçı. Geçen sene sezonu rakip olarak kapattığımız Keçiörengücü ile bu sezon ilk maçta karşılaştık. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Kadro yapılanması olarak yenilenmiş bir takımız. Sonuç olarak oyundan memnunuz, geliştireceğimiz yönlerimiz var. Keçiörengücü de bugün iyi mücadele etti, onları da tebrik ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Cenk Özcan: “Çizgiden çıkan toplar, direkten dönen toplar var”

Haberin Devamı

Eyüpspor’a 1-0 mağlup olan Ankara Keçiörengücü’nde maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında Cenk Özcan açıklamalarda bulundu. Özcan, “Gerçekten çok sıcak bir havada oynadık. Bizim için zor geçeceğini biliyorduk. İlk devre bulduğumuz pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilseydik çok daha farklı olacağını düşünüyorum neticenin. Çizgiden çıkan toplar, direkten dönen toplar var. İnşallah önümüzdeki zamanda hem takım savunmamızı hem hücum hattımızı biraz daha çalışarak güçlendirerek iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Caner Erkin frikikten attı, Arda Turanlı Eyüpspor sezona galibiyetle başladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!