Caferağa'da basketbol şöleni! 3 sayılık atış yarışması...

Güncelleme Tarihi:

Caferağada basketbol şöleni 3 sayılık atış yarışması...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 17:32

Caferağa Spor Salonu, yarın (5 Ağustos Pazar) sabahtan akşama kadar alışık olmadığımız güzellikte bir basketbol şölenine ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Kadıköy’de, CBL (Corporate Basketball League) 3 Sayı Yarışması düzenlenecek. 18 yaşından büyük tüm basketbolsevelerin, ücretsiz olarak katılabildiği yarışmada basketbol ruhu parkede canlanacak.

Sporseverlerin buluşma adresi olan NBA Followers (@nbafollowers0) Instagram hesabı ve sonperiyot.com’un özveriyle hayata geçireceği 3 sayılık atış yarışmasında mücadele edecek tüm katılımcı ve seyircileri çok sayıda farklı hediyeler bekliyor olacak.

Kadıköy Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak yarışmada; sonperiyot.com internet sitesi üzerinden başvuru formunu dolduran adayların ilk 165’i; 5 Ağustos Pazar günü saat 10.30’da Caferağa Spor Salonu’nda başlayacak etkinlikte büyük ödüller için 3 sayılık atış hünerlerini sergileyecek.

Yarışma sonunda birinci olmayı başaran katılımcı iki spor ayakkabı, ikinci NBA All-Star forması ve bir spor ayakkabı, üçüncü ise NBA şortu ve bir spor ayakkabı kazanacak.

Haberin Devamı

Etkinlikte ayrıca çekilişle, başvuru formunu dolduranlardan, yarışmacılar ve izleyicilerden 3 şanslı kişiye basketbol topu, warm-up’lar ile çeşitli hediyeler verilecek.

Başvuru formunu eksiksiz dolduran ilk 165 katılımcıdan sonraki kişiler ise, gelecek dönemde
gerçekleştirilecek diğer organizasyonlarda öncelik kazanacak.

Öte yandan ücretsiz olarak takip edilebilecek etkinlikte, salon tamamen dolana kadar herkesin bu basketbol şenliğine davetli olduğu ifade edildi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!