Bursaspor - Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor - Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2019 08:11

Fenerbahçe ile Bursaspor, hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya gelecek. Ülkemiz ve dünya çocuklarına farkındalık yaratmak adına oynanacak Bursaspor ve Fenerbahçe mücadelesi, futbolseverler tarafından takip edilecek. Peki, Bursaspor - Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan izlenecek? İşte, maçla ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Bursaspor ve Fenerbahçe bu kez çok özel bir farkındalık çalışması için karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile Bursaspor, dünya çocuklarına farkındalık oluşturmak için hazırlık maçına çıkacak. Bursaspor - Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

İki takım arasındaki bu özel maç 8 Eylül Pazar günü saat 20.00'de Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak müsabaka beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bursaspor yeni transferlerine imza töreni düzenledi...



VAKIF VE DERNEKLER KONUK OLACAK

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye'deki ve dünyadaki çocuklar için farkındalık oluşturmak adına oynanacak hazırlık karşılaşmasında Lösev, Türkiye Down Sendromlular Derneği, Otizm Vakfı, ENSEV Fiziksel Engelli Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Bursa Yetimder, Bursa Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği, Bursa Özel Eğitim, Bursa Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Dernekleri'nden özel misafirlerin konuk edileceği belirtildi.

Söz konusu vakıf ve derneklerden gelen çocukların iki takımın yedek kulübelerinin arkasında oluşturulacak özel tribünde karşılaşmayı takip edeceği kaydedildi.

Açıklamada, müsabakanın ilk dakikası tamamlanana kadar "Dünya Çocukları Farkındalığı" adına aralıksız alkış olacağı aktarıldı.

BAKMADAN GEÇME!