Borussia Dortmund RB Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ŞİFRELİ Mİ? İşte canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Borussia Dortmund RB Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ŞİFRELİ Mİ İşte canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2023 22:46

Borussia Dortmund RB Leipzig maçı canlı yayınla ekranlara geliyor... Borussia Dortmund RB Leipzig maçı ile Bundesliga'da 23. hafta mücadelesi oynanacak. Dortmund ile oynadığı son üç resmi maçı kazanan Leipzig, daha önceki 11 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Sporseverlerin naklen izleyebileceği Borussia Dortmund RB Leipzig maçı ilk 11 kadrosu da merak konusu oldu. Peki Borussia Dortmund RB Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Borussia Dortmund RB Leipzig maçı canlı yayın bilgisi

Haberin Devamı

2023 senesinde oynadığı yedi Bundesliga maçını da kazanan Dortmund, daha önce hiçbir takvim senesine üst üste sekiz galibiyetle giremedi. Bu sezon Bundesliga maçlarının son 15 dakikalarında Werder Bremen ile birlikte en fazla gol atan üç takımın ikisi bu maçta karşı karşıya geliyor: Dortmund ve Leipzig. Çıktığı son dört Bundesliga maçında da gol atan Dortmund orta sahası Julian Brandt, bu sezon beş karşılaşmalık seri yakalayan ilk oyuncu olmak istiyor. Bundesliga'da görev yaptığı son iki maçta da gol atan Leipzig orta sahası Emil Forsberg, bugüne kadar üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandıramadı. İsveçli oyuncunun Almanya'da lig golü atamadığı rakipleri arasında en fazla karşılaştığı takım Dortmund.

BORUSSİA DORTMUND RB LEİPZİG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Haberin Devamı

Borussia Dortmund RB Leipzig maçı bu akşam 22:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 4 ve Misli.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!