Borussia Dortmund Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Borussia Dortmund Milan maçı şifreli mi izlenecek? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Borussia Dortmund Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Borussia Dortmund Milan maçı şifreli mi izlenecek İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2023 20:01

Borussia Dortmund Milan maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. Dortmund ile Milan, Şampiyonlar Ligi'nde 2002/03 sezonundan bu yana ilk kez karşılaşacak. Almanya takımlarıyla oynadığı 14 Şampiyonlar Ligi maçının sadece ikisini kaybeden Milan, bu mağlubiyetleri Hertha ve Dortmund karşısında aldı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Borussia Dortmund Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Bu sezon çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında PSG'ye 2-0 mağlup olan Dortmund, daha önce sadece 2017/18'e ikide sıfır yaparak başladı. Şampiyonlar Ligi'nin ilk maç haftasında Newcastle kalesine 25 şut göndermesine rağmen gol atamayan Milan, bir karşılaşmada fileleri havalandıramayan takımlar arasında Şubat 2019'dan bu yana en yüksek sayıyı tekrarladı.

Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasında çıktığı son üç maçta gol yemeyen Milan, 2002/03'ten bu yana üst üste dört gole kapama yapamıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin açılış haftasında en fazla gol beklentisi üreten takım Milan'dı.

Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasında çıktığı son 15 iç saha maçının sadece birini kaybeden Dortmund, tek mağlubiyetini Kasım 2021'de Ajax'tan aldı.

PSG karşısında 242 isabetli pas yapan Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde 2011/12'den bu yana sadece Kasım 2021'de Ajax'a mağlup olduğu karşılaşmada daha düşük sayıda kaldı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 50'inci maça çıkmak için hazırlanan Christian Pulisic, turnuva tarihinde bu sayıya ulaşan ilk ABD'li oyuncu olmak istiyor.
Milan orta sahası Rade Krunic, Şampiyonlar Ligi'nin açılış haftasında yedi şut pası verdi. Opta'nın bu alanda detaylı veriye sahip olduğu 2003/04'ten bu yana İtalyan ekibinin formasıyla daha yüksek sayıya ulaşan tek isim Urby Emanuelson.

Borussia Dortmund Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Borussia Dortmund Milan maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele EXXEN Dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!