Borussia Dortmund Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Almanya Süper Kupası

Güncelleme Tarihi:

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak Almanya Süper Kupası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 21:16

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Borussia Dortmund ve Bayern Münih karşılaştıkları son 5 maçta keyifli mücadeleler meydana geldi. Son olarak Almanya DFB Kupası'nda karşı karşıya gelen iki takım bol gollü bir karşılaşmaya imza attı. Tüm futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Borussia Dortmund Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı ile bu akşam Almanya'da Süper Kupa mücadelesi sahne alacak. Geçen sezonun en başarılı iki takımı kozlarını şimdi Süper Kupa'da paylaşacak. Spor severler karşılaşmanın detaylarını merakla bekliyordu. Borussia Dortmund Bayern Münih maçının saati belli oldu. İşte Borussia Dortmund Bayern Münih maçı öncesi dikkat çeken detaylar

Borussia Dortmund ve Bayern Münih karşılaştıkları son 5 maçta keyifli mücadeleler meydana geldi. Son olarak Almanya DFB Kupası'nda karşı karşıya gelen iki takım bol gollü bir karşılaşmaya imza attı. Borussia Dortmund rakibi Bayern Münih'i 3-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Almanya Ligi'nde oynanan son lig maçında Bayern rakibi Dortmund'u 4-1 yenerek etkileyici bir futbol ortaya koymuştu. Şimdi gözler bu akşam oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Peki Borussia Dortmund Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta?

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı bu akşam saat 21:30'da başlayacak. Karşılaşmayı ülkemizde canlı yayınlayacak kanal bulunmuyor.

Signal Park'ta oynanacak mücadele öncesinde 81.360 bilet satışa çıktı ve biletlerin çoğu kısa süre içerisinde tükendi

Almanya Süper Kupası veya DFL-Supercup, Almanya Futbol Federasyonu'nun düzenlediği bir kupadır. Bundesliga şampiyonu ile Almanya Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren turnuva, 1987'den beri resmi olarak düzenlenmektedir. Almanya lig şampiyonu ile kupa şampiyonu 4 kez resmi olmayan maçlarda karşı karşıya gelmiştir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!