Beşiktaş'ta Josef de Souza ile yollar ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Josef de Souza ile yollar ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2023 12:25

Beşiktaş, Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile anlaşmaya varan Josef de Souza'nun sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Siyah-beyazlı kulüp daha sonra ayrılığı resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın ayrılığı resmileşti. Siyah-beyazlılar, Josef de Souza'nın sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada; "Futbol A Takımımızın 2020-21 sezonunda kazandığı Süper Lig ve Türkiye Kupası ile 2021 Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Josef de Souza’ya emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

2 YILLIK İMZA ATACAK

34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Çin ekibi Beijing Guoan ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 10 resmi maça çıkan Josef, bu maçlarda 1 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Beşiktaşta Josef de Souza ile yollar ayrıldı

Haberin Devamı

Sosyal medyadan canlı yayın yapacağını açıkladı

Beşiktaş ile sözleşmesini feshederek Çin’e transfer olan deneyimli futbolcu Josef de Souza, bu akşam saat 20.00’de sosyal medya hesabından canlı yayın yapacağını açıkladı. Brezilyalı futbolcu paylaşımında, depremzede vatandaşlara gerçekleştirdiği ziyaret, evlat edinme konusu, Beşiktaş - Ankaragücü maçı, Türkiye kariyeri, Beşiktaş, Fenerbahçe, Çin ve gelecek planları ile ilgili son kez açıklama yapacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!