Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'a bir talip daha var!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı Vincent Aboubakara bir talip daha var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2023 10:39

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, ocak ayı daha gelmeden şimdiden transferin gözdesi oldu. Aboubakar'a talip olan kulüplerin sayısı 3'e çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı, yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde gündem maddesi olmaya devam ediyor. Aboubakar için şimdiden 3 takımın devrede olduğu öğrenildi.

Fanatik'in haberinde; Aboubakar'a Arabistan ekiplerinden Al Ittihad Jeddah’ın ardından 2 kulübün daha talip olduğu bildirildi. Dünyaca ünlü Fransız santrfor Karim Benzema’nın formasını giydiği Al Ittihad-Jeddah'ın Aboubakar'ı kadrosuna katabilmek için 6.5 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi.

Başarılı oyuncunun menajeriyle 2 Arap kulübünün daha temas kurduğu belirtildi. Beşiktaş’tan yıllık 3 milyon Euro kazanan Aboubakar’a gelen tekliflerin 5 milyon Euro seviyesinde olduğu aktarıldı.

Aboubakar’ın kendisiyle ilgili olarak gelen teklifleri görüşmek için başkanlık seçiminin sonuçlanmasını beklediği ve 3 Aralık’ta sandıktan çıkacak olan yeni 1 numarayla görüşme yapacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!