Beşiktaş Porto Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Porto Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 18:47

Beşiktaş Porto maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kaliteli bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, güçlü rakibi Porto'yla kendi sahasında karşılaşacak. Beşiktaş maçı yendiği takdirde gruptan çıkmayı garantileyecek. Peki, Beşiktaş Porto Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde mücadelesini sürdüren temsilcimiz Beşiktaş bu hafta Porto ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Şampiyonlar Ligi grup maçlarında fırtına gibi esen temsilcimiz Beşiktaş, Porto karşısında maçı kazandığı takdirde bir üst tura çıkmayı garanti altına alacak. İşte, Beşiktaş Porto maçının canlı yayın bilgileri.

MAÇ HANGİ KANALDA?

21 Kasım Salı günü saat 20.00'de oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Grup 5. maçı Beşiktaş-Porto mücadelesi, TRT 1'den naklen yayınlanacak?

Beşiktaş gruptan nasıl çıkar?

Gruba 3'te 3 yaparak 9 puanla başlayan ve tarih yazan Beşiktaş, dördüncü maçında sahasında Fransız ekibi Monaco'yla 1-1 berabere kalmış ve puanını 10'a yükselterek liderliğini sürdürmüştü. Grupta Portekiz ekibi Porto 6 puanla 2. sırada, Alman temsilcisi Leipzig 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Monaco ise 2 puanla dördüncü ve son sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, gruptaki beşinci maçında Porto'yu Vodafone Park'ta konuk edecek. Şenol Güneş'in öğrencileri, bu maçtan en az 1 puan alırsa, bir üst tura lider olarak çıkmayı garantilemiş olacak. Siyah-beyazlı ekibimiz Porto'ya kaybeder ve Leipzig de Monaco'yu yenerse, tur biletini Almanya deplasmanındaki maça bırakacak.

Yenilirse de şansı var

Beşiktaş, Portekiz devine Vodafone Park'ta yenilir ama Leipzig, Monaco'yu yenmeyi başaramazsa, siyah-beyazlı ekip üst tura yükselmeyi son maçlar öncesinde garantilemiş olacak.

Beşiktaş, Monaco'yla 1-1 berabere kaldığı maçın ardından, en kötü senaryonun gerçekleşmesi halinde bile UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantilemiş oldu.

Temsilcimiz Beşiktaş, gruptaki son maçında 6 Aralık Çarşamba günü Alman ekibi Leipzig ile karşılaşacak.

Beşiktaş rekorun eşiğinde

Şampiyonlar Ligi'nde 7. kez mücadele eden ve en yüksek puanına bu sezon ulaşan Beşiktaş, Monaco beraberliği ile puanını 10'a çıkararak bu alandaki rekorunu geliştirmeyi sürdürmüştü.

Siyah-beyazlı ekip, 2001-2002 ve 2012-2013'te Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 10'ar puan alan Galatasaray'ı da yakalamıştı.
2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde topladığı 11 puanla Türk takımları adına rekoru elinde bulunduran Fenerbahçe'ye de biraz daha yaklaşan Beşiktaş, Porto maçını kazanırsa sarı-lacivertli ekibi geçecek. Beraberlik durumunda ise siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin rekoruna ortak olacak.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun

PORTO: Casillas, Layun, Felipe, Marcano, Telles, Corona, Danilo, Torres, Brahimi, Marega, Aboubakar

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!