Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman, hangi gün saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman, hangi gün saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 08:51

Beşiktaş Osmanlıspor maçı ile siyah-beyazlılar evinde şampiyonluk turu atacak. Karşılaşma öncesi Beşiktalı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadelenin biletleri büyük ölçüde tükendi. Peki Beşiktaş Osmanlıspor maçı hangi gün, saat kaçta oynanacak. İşte karşılaşma öncesinde son detaylar

Haberin Devamı

Beşiktaş Osmanlıspor maçı öncesinde siyah-beyazlılar şampiyonluk turu organizasyonunu şekillendirdi. Beşiktaş geçtiğimiz yıl olduğu gibi stadına yine deniz yoluyla gelecek. Öncelikle Beşiktaş'ta taraftarlarla kısa bir buluşma olacak ve takım oradan stada gene tekneyle geçecek.

İki takım, Süper Lig'de 13 kez karşılaştı. Beşiktaş bu maçların sekizini kazandı. Osmanlıspor, Beşiktaş'ı en son Aralık 2008'de yenmişti. Beşiktaş, Osmanlıspor'la evinde oynadığı altı maçın dördünde galip geldi. İki takımın İstanbul'daki son maçı 15 Mayıs 2016'da oynanmıştı ve Beşiktaş o maçı 3-1 kazanıp 14. şampiyonluğunu ilan etmişti. Son iki maçını dörder golle kazanan Beşiktaş, en son 1982/83 sezonunun son üç maçında dörder gol atımıştı. Beşiktaş, evinde 26 maçtır yenilmiyor. Siyah beyazlılar, en son Ağustos 2002-Aralık 2003 arasında da 26 maç yenilmemişti. Beşiktaş Osmanlıspor maçında da yenilmezse, bu, Beşiktaş'ın 1989-92 arasındaki 51 maçlık iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman, hangi gün saat kaçta?

Beşiktaş Osmanlıspor maçı 3 Haziran Cumartesi günü saat 17:00'da başlayacak. Mücade beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bu maç, Beşiktaş'ın Vodafone Arena'daki 20. lig maçı olacak. Geri kalan 19 maçta Beşiktaş 50 gol atıp 18 gol yedi. Osmanlıspor son dört lig maçını kaybetti. Kulübün Ankaraspor tarihi dahil olmak üzere (ceza aldığı 2009-10 sezonu dışında) üst üste beş yenilgi aldığı bir seri olmadı. Osmanlıspor, aynı zamanda deplasmanda oynadığı son iki lig maçını da kaybetti, ki takımın Süper Lig'e bu isimle döndüğü 2015-16 sezonu başından bu yana deplasmanda üst üste üç yenilgi almadılar.

Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktör olarak Beşiktaş'a karşı çıktığı sekiz maçta toplam 30 gol atıldı. Beşiktaş'ın Osmanlıspor'la oynadığı son üç maçta 20 ve 25. dakika arasında toplam dört gol atıldı. Ricardo Quaresma, Osmanlıspor'a karşı oynadığı üç maçta iki asist yaptı. Quaresma, Süper Lig'de orta ve isabetli orta kategorilerinde ilk sırada. Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol atan oyuncu Anderson Talisca. Vincent Aboubakar bu maçta bir gol atabilirse, 1989/90 sezonundaki Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünden bu yana ilk kez Beşiktaş'ta üç oyuncu birden bir sezonu 12 ve üzeri golle kapatmış olacak.
Beşiktaş, 69 golle ligin en fazla gol atan takımı. Süper Lig'de bundan önceki son iki sezonun da en golcü takımları Şenol Güneş'in çalıştırdığı ekiplerdi. Beşiktaş, bu maçta bir gol atarsa, 1997'den bu yana ilk defa üst üste iki sezonda da 70 gol barajını geçmiş olacak. Beşiktaş, 1994/95, 1995/96 ve 1996/97 sezonlarında üst üste üç sezon 80, 74 ve 88 gol atmıştı.

Haberin Devamı

Osmanlıspor 9 eksikle çalıştı

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında 3 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana topla ısınma çalışmasıyla başlayan mor-sarılı futbolcular, daha sonra 8'e 3 top kapma oynadı. Pas organizasyonlarıyla devam eden günün tek antrenmanı, yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu.

1 saat 25 dakika süren idmana, tedavilerine devam edilen Tiago Pinto, Avdija Vrsajevic, Aykut Demir, Koray Altınay, Hakan Arıkan, Mehmet Güven, Erdal Kılıçaslan ve Musa Çağıran ile Senegal Milli Takımı'na davet edilen Badou Ndiaye katılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!