Beşiktaş Konyaspor süper kupa maçı ne zaman? Süper kupa biletleri bitti mi?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Konyaspor süper kupa maçı ne zaman Süper kupa biletleri bitti mi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 18:37

Beşiktaş Konyaspor süper kupa maçı için geri sayım başladı. Türkiye Kupası ve lig şampiyonlarının mücadele edeceği Beşiktaş Konyaspor maçı, futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. İki turnuvanın en büyüğünün belirleneceği mücadele, Samsun'da izleyicilerle buluşacak. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte, süper kupa maçı biletleri hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna cevap arayan futbolseverler, mücadelenin biletlerini araştırmaya başladı. Süper kupa bilet fiyatlarını öğrenerek mücadeleyi stadyumda izlemek isteyen vatandaşlar, konuyla ilgili detayları sorgulamaya başladı. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Süper kupa biletleri nereden satın alınacak? İşte, detaylı bilgiler

BEŞİKTAŞ KONYASPOR SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Beşiktaş Konyaspor süper kupa mücadelesi, 6 Ağustos Pazar günü saat 20:45'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

SÜPER KUPA BİLETLERİ TÜKENDİ

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında 6 Ağustos 2017 Pazar günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa 2017'nin internet üzerinden satılan biletleri tükendi.

Atiker Konyaspor taraftarları için internetten bilet satışı sona ererken, Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Passolig kartlarını göstererek Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki bilet gişeleri, Konya Kule Site AVM içerisindeki Konya Store ve Konya Kent Plaza AVM'de bulunan Konya Store'dan bilet satın alabilecek.

Ayrıca bilet kalması durumunda Atiker Konyaspor taraftarı için yine Passolig kartlarını göstererek Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda da bilet satışı yapılacak.

Turkcell Süper Kupa 2017'yi Beşiktaş taraftarları, Batı ve Kuzey tribünlerinde, Atiker Konyaspor taraftarları Doğu ve Güney tribünlerinde seyredebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!