Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2023 17:15

Beşiktaş Giresunspor maçı ile iki ekip Süper Lig'de karşı karşıya geliyor. Bu sezon Giresunspor'a konuk olduğu Süper Lig maçını 1-0 kazanan Beşiktaş, lig tarihinde Karadeniz ekibi karşısındaki tek dublesini yaptığı 1976/77'deki iki karşılaşmadan da 1-0 galip ayrıldı. Beşiktaş'a konuk olduğu son Süper Lig maçını 4-0 kazanan Giresunspor, daha önceki altı ziyaretinde puan alamamış ve sadece iki gol atabilmişti. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig'de çıktığı yedi iç saha maçının altısını kazanan Beşiktaş, daha önceki 15 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bırakmayı hedefliyor. Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında çıktığı 13 maçtaki iki galibiyetini Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında alan Giresunspor, lig tarihinde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi aynı sezonda dış sahada mağlup eden ilk takım olmayı hedefliyor.

Süper Lig'deki son dört maçını da 2+ gol atarak kazanan Beşiktaş, tek sezonda bu şekilde daha uzun bir galibiyet serisini en son Aralık 2015-Şubat 2016 arasında Şenol Güneş yönetiminde yaşadı. Süper Lig'deki son üç maçında rakipleriyle berabere kalan Giresunspor, lig tarihinde üst üste dört karşılaşmadan eşitlikle ayrıldığı bir dönem yaşamadı. Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından Beşiktaş'tan fazla gol atan bir takım bulunmuyor. Bu bölgeden Giresunspor'dan daha fazla gole izin veren tek takım ise Kayserispor.

Haberin Devamı

Geçen hafta Fenerbahçe karşısında dört golde payı bulunan Beşiktaş orta sahası Nathan Redmond, daha önceki 18 Süper Lig karşılaşmasındaki sayısını yakaladı. Son iki lig maçında da gol katkısında bulunan Redmond, en üst lig kariyerinde daha uzun bir seriyi en son Temmuz 2020'de yaşadı. Bu sezon Süper Lig'de üç farklı maçta 2+ gol atan Cenk Tosun, lig kariyerinin en yüksek sayısını tekrarlamayı hedefliyor. 2022/23 Süper Lig sezonunda dokuz gol atan Riad Bajic, lig tarihinde Giresunspor formasıyla çift haneli gol sayısına ulaşan ilk yabancı oyuncu olmayı hedefliyor. Karadeniz ekibiyle bir sezonda 10+ gol kaydeden son isim ise Müjdat Karanfilci'ydi.

BEŞİKTAŞ GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Beşiktaş Giresunspor maçı 9 Nisan pazar akşamı saat 20:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!