Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosunu açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosunu açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2024 14:29

Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, müsabakanın kamp kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Süper Ligde Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesislerinde teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti.

İdman, ısınma ve koordinasyon koşularıyla başladı.

5e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çalışmayla sona erdi. 

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosunu açıkladı

NECİP UYSAL KAMP KADROSUNDA YOK

Beşiktaş’ın Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada geçirdiği kafa travması nedeniyle takip ve sahaya dönüş süreci devam eden Necip Uysal, siyah-beyazlı ekibin Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

Haberin Devamı

Teknik sorumlu Serdar Topraktepe, 22 kişilik kamp kadrosunda şu isimlere yer verdi:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Ante Rebic, Cenk Tosun, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy."

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Çaykur Rizespor maçı için bugün saat 15.00te Sabiha Gökçen Havalimanından özel bir uçakla Rizeye giderek kampa girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!