Beşiktaş Altınordu hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Altınordu hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 12:03

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig mücadelelerine ara veren Beşiktaş, Altınordu ile hazırlık maçına çıkacak. Önümüzdeki hafta Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Altınordu ile yapacağı maç ile hazırlıklarını sürdürecek. Peki, Beşiktaş Altınordu hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Beşiktaş Altınordu hazırlık maçı için geri sayım başladı. Süper Lig heyecanına kısa bir süreliğine ara veren Siyah- Beyazlı takım, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’yu ağırlayacak. Beşiktaş'ın kadrosunda ülkelerinin milli takımlarında olan Ljajic, Oğuzhan, Larin, Vida, Medel, Pepe, Babel, Utku, Fatih ve Dorukhan'ın yanı sıra sakatlıkları olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin yer almıyor. Altınordu'da ise sakatlığı bulunan Enes ve sakatlıktan çıkan Sefa forma giyemeyecek.

Siyah beyazlılar, 9 Eylül Pazar günü saat 17.00'de Vodafone Park'ta Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'yla mücadele edecek. Karşılaşma, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

33 KARŞILAŞMANIN ÖZETİ

İki takım son olarak 26 Aralık 1984 yılında Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında İzmir Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Altınordu, bu maçı Orpen Uysal ve Ömer Sağlam'ın golleriyle 2-1 yendi. Altınordu ile Beşiktaş arasında 33 kez rakip olurken, Beşiktaş 25, Altınordu 5 galibiyet aldı. 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Aralarında kırmızı-lacivertliler 22 gol atarken, siyah-beyazlılar ise 74 kez gol sevinci yaşadı. En farklı galibiyet 1942-43 sezonunda Türkiye Maarif Mükafatı maçında Beşiktaş 9-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

BAKMADAN GEÇME!