Beşiktaş 3-2 Adanaspor / MAÇIN ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 3-2 Adanaspor  / MAÇIN ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 19:00

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta kapanış mücadelesinde lider Beşiktaş sahasında Adanaspor'u 3-2 mağlup etti. Vodafone Arena'da oynanan mücadelede konuk ekip Adanaspor'un gollerini 24. dakikada Roni ve 66. dakikada Magaye atarken ev sahibi Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Aboubakar, 51. dakikada Talisca ve 80. dakikada Tosic kaydetti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 64'e yükselterek 57 puanı bulunan en yakın rakibi Medipol Başakşehir ile olan puan farkını 7'ye yüksetirken, Adanaspor 20 puanla ligin son sırasında yer aldı.

Haberin Devamı

Stat: Vodafone Arena 
Hakemler: Halil Umut Meler, Esat Sancaktar, Cevdet Kömürcüoğlu 
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç Nukan (Dk. 72 Adriano), Tosic, Hutchinson (Dk. 46 Quaresma), Tolgay Arslan, Talisca, Oğuzhan Özyakup, Babel, Aboubakar (Dk. 82 Necip Uysal) 
Adanaspor: Itandje, Digao, Didi, Ramos, Renan Diniz, Foguinho, Tevfik Altındağ, Vinicius (Dk. 77 Ahmet Dereli), Koman (Dk. 60 Bekir Yılmaz), Gleison, Magaye 
Goller: Dk. 11 Aboubakar, Dk.51 Talisca, Dk. 80 Tosic (Beşiktaş), Dk. 24 Gleison, Dk. 66 Magaye (Adanaspor) 
Sarı kartlar: Dk. 58 Renan Diniz, Dk. 79 Didi, Dk. 79 Ramos (Adanaspor) 

Beşiktaş 3-2 Adanaspor  / MAÇIN ÖZETİ

MAÇIN GOL ANLARI!

11. dakikada Beşiktaş 1-0 öne geçti. Tolgay Arslan'ın ara pasıyla ceza sahasında meşin yuvarlakla buluşan Aboubakar şık bir vuruşla siyah-beyazlıları öne geçiren golü kaydetti.
24. dakikada Adanaspor skoru eşitledi. Magaye'nin orta sahadan pasına hareketlenen Gleison ceza sahasına girip çaprazdan düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-1
51. dakikada Beşiktaş skoru 2-1 yaptı. Tolgay Arslan'ın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Talisca dönerek güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 
66. dakikada Adanaspor'un beraberlik golü geldi. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Magaye düzgün bir vuruşla golü attı ve skoru 2-2 yaptı. 
80. dakikada Beşiktaş bir kez daha öne geçti. Quaresma'nın sağdan kullandığı serbest vuruşta Tosic kafayla topu filelere gönderdi: 3-2. 

Haberin Devamı

Beşiktaş 3-2 Adanaspor  / MAÇIN ÖZETİ

10 YABANCILI ADANASPOR
Beşiktaş'ın 7 yabancı oyuncusuna karşılık Adanaspor sahaya 10 yabancı oyuncu ile çıktı. Adanspor Teknik Direktörü Eyüp Arın sezon başından takımın tamamen değiştiğini ve alınan yabancıların sezon sonuna doğru açıldığını belirtti. 

BAŞKAN MAÇTA YOK
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, özel işleri nedeniyle yurt dışına gitmesi nedeniyle şeref tribününde 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Hüseyin Mican, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Hakan Kalkavan ve Candaş Tolga şeref tribününde Adanaspor yönetimini misafir ettiler

Haberin Devamı

LYON MAÇ KADROSUNDA 4 DEĞİŞİKLİK
Teknik direktör Şenol Güneş, Lyon maçından 4 isme Adanaspor maçında yer vermezken Caner Erkin ve Matej Mitrovic'i de 18 kişilik kadroya almadı. Bu isimler Mitrovic, Adriano, Quaresma ve cezalı olan Cenk Tosun oldu. Lyon maçında cezası sebebiyle oynamayan Marcelo ve Aboubakar ilk onbirdeki yerlerine dönerken, bu kez Cenk Tosun sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almadı.

Güneş, Lyon maçında oyunu tamamlayamayan Adriano ve Quaresma'yı da dinlendirme amaçlı yedek soyundururken, Talisca'ya kanatta Tolgay Arslan'a da orta sahada görev verdi. Şenol Güneş defansta ise Marcelo ve Atınç'ı stoperde Tosic'i ise sol bekte değerlendirme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam, Adanaspor maçına Fabricio, Marcelo, Atınç, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Tolgay, Babel ve Aboubakar onbiri ile çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!