Belhanda kimdir, hangi mevkide oynuyor? Belhanda kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Belhanda kimdir, hangi mevkide oynuyor Belhanda kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 21:06

Belhanda, Galatasaray'a transferi sonrasında, taraftarların en çok araştırdığı isimler arasında yer aldı. Yetenekli futbolcunun hangi mevkide oynadığını ve geçmişte hangi kulüplerde boy gösterdiğini merakla sorgulayan futbolseverler, internet üzerinden araştırma gerçekleştirdi. Peki, Belhanda kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, yeni transfer Belhanda hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Belhanda transferinin ardından büyük bir heyecanla araştırmalarına başlayan taraftarlar, yetenekli futbolcunun geçmişi hakkında bilgi edinmek istedi. Belhanda kimdir ve kaç yaşındadır sorularına cevap arayan futbolseverler, oyuncunun hangi mevkide oynadığını sorgulamaya devam ediyor. Peki Belhanda kimdir, kaç yaşındadır? İşte, oyuncu hakkında detaylı bilgiler

BELHANDA KİMDİR?

Younes Belhanda, 25 Şubat 1990 tarihinde Fransa Avignon'da dünyaya geldi. 1,75 boyuna sahip olan oyuncu, orta sahada forma giyiyor. Genel olarak sağ ayağını kullanan Belhanda, gerek görüldüğünde sağ ve sol kanatta da mücadele edebiliyor.

Futbol kariyerine 1997 yılında Fransız RC Aramonias'da başlayan yetenekli futbolcu sırasıyla MJC Avignon ve HSC Montpellier kulüplerinde amatör olarak top koşturmuştur. Profesyonel olarak ilk forma şansını ise amatör olarak en son forma giydiği takımın A takımında, yani Montpellier'de bulmuştur.

Haberin Devamı

2009 yılında profesyonel olarak forma giydiği takımdan 2013 yılında transfer dolayısıyla ayrılan Belhanda, Dinamo Kiev'e 8,5 Milyon Euro'ya transfer olmuştur. Belhanda'nın o tarihten sonra tüm transferleri yalnızca kiralık olarak gerçekleşmiştir. Genç yıldız sırasıyla Schalke 04 ve Nice takımlarının formalarını kiralık olarak terletmiştir.

BAKMADAN GEÇME!