Bayern Münih yaralarını sarabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih yaralarını sarabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 12:10

Bundesliga'da 28. haftanın en önemli maçında Bayern Münih ile Dortmund karşı karşıya geliyor. Allianz Arena'da oynanacak maç cumartesi günü saat 18.30'da başlıyor. Düşme hattında kurtulma mücadelesi veren İngolstadt ise son sıradaki Darmstadt ile oynuyor.

Haberin Devamı

BUNDESLIGA'da 28. hafta maçları cuma, cumartesi ve pazar günü oynanacak. Haftanın cuma günü oynanacak açılış maçında Frankfurt, Werder Bremen'i konuk ediyor. İki takım arasındaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Haftanın en önemli maçı ise lider Bayern Münih ile lig dördüncüsü Dortmund arasında oynanacak. Allianz Arena’da oynanacak karşılaşma cumartesi saat 18.30’da başlayacak. Bayern Münih’te kaleci Manuel Neuer sakatlığı nedeniyle karşılaşmayı tribünlerden izleyecek.
Salı akşamı Hoffenheim karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Bayern Münih, Dortmund maçında üç puanı alıp yaralarını sarmanın hesaplarını yapıyor. Zirveyi ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımları yakından ilgilendiren maçta Dortmund’da da hedef galibiyet. Bayern Münih'te Müller'in oynayıp oynamayacağı soru işareti.
Thomas Tuchel’in ise bu maçta Emre Mor ve Nuri Şahin’i kadroya alması bekleniyor. İki futbolcunun ilk 11’de oynaması ise zor görünüyor. Karşılaşmayı iki takımdan hangisinin kazanacağı kadar, Lewandowski ve Aubameyang’dan hangisinin gol atacağı da merak konusu. Aubameyang ligde 25 golle gol krallığı yarışında ilk sırada. Onu 24 golle Lewandwoski izliyor.

Haberin Devamı

RB LEİPZİG İLE LEVERKUSEN

Günün diğer önemli maçında ise Leverkusen ile RB Leipzig karşı karşıya geliyor. Bundesliga’daki ilk sezonunda büyük başarı elde eden RB Leipzig, konuk edeceği Leverkusen karşısında üç puan için sahaya çıkıyor. RB Leipzig bu maçta galip gelirse, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma yolunda önemli avantaj elde edecek. Tayfun Korkut’un teknik direktörülüğünü yaptığı Leverkusen ise Avrupa Ligi’ne katılma umudunu sürdürebilmesi için maçtan mutlak üç puan almak durumunda. Düşme hattından uzaklaşma hesapları yapan Hamburg sahasında Hoffenheim ile Mainz da deplasmanda Freiburg ile cumartesi oynayacak.

INGOLSTADT UMUTLU

Ligin iki rahat takımı Köln ile M'gladbach oynarken, son haftalarda puan kaybı yaşayan Schalke Wolfsburg ile Gelsenkirchen kentinde rakip olacak. Pazar günü ise iki maç oynanacak. Hertha Berlin, alt sıralardan kurtulmak isteyen Augsburg'u konuk ediyor. Haftanın kapanış maçı ise son iki sırada yer alan İngolstadt ile Darmstadt arasında oynanacak. Çarşamba akşamı Augsburg'u yenerek hayati önem taşıyan üç puan alan ligin 17. sırasındaki İngolstadt, ligde kalma yolunda umutlandı. İngolstadt, umutlarını sürdürmek için konuk edeceği lig sonuncusu Darmstadt karşısında galibiyet hesapları yapıyor. Maç, pazar günü saat 17.30’da başlıyor.

Haberin Devamı

Haftanın maç programı şöyle:

CUMA
Frankfurt – Werder Bremen (20.30)

CUMARTESİ
Köln – M'gladbach (15.30)
Schalke – Wolfsburg (15.30)
Freiburg – Mainz (15.30)
Hamburg – Hoffenheim (15.30)
RB Leipzig – Leverkusen (15.30)
B. Münih – Dortmund (18.30)

PAZAR
Hertha Berlin – Augsburg (15.30)
İngolstadt – Darmstadt (17.30)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!