Bayern Münih Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? - CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak - CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2017 10:18

Bayern Münih Milan maçı ile Uluslararası Şampiyonlar Kupası mücadelesinde heyecan dolu bir karşılaşma sahne alacak. Çin'de Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda bugünün önemli maçlarından biri olan Bayern Münih Milan karşılaşması oynanacak. Spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı Bayern Münih Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Karşılaşmayı canlı izleyebileceğiniz bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz

Haberin Devamı

Futbol tarihlerinde bir çok kez karşı karşıya gelen iki ekip en son resmi bir organizasyonda 2006-2007 sezonunda Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında mücadele etti.

Geçtiğimiz yıl yine bir hazırlık maçında boy gösteren Bayern Münih ve Milan, heyecan dolu bir karşılaşmaya imza atarken mücadele 3-3 berabere sonuçlanmış ve penaltı atışlarını 5-3 kazanan Milan rakibini turnuvanın dışına itmişti.

Bu gün oynanacak maçın yayın bilgileri merak ediliyordu. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Bayern Münih Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Bayern Münih Milan maçı bugün saat 12:35'te başlayacak. Mücadele CNN Türk kanalından canlı yayınlanacak

BAYERN MÜNİH MİLAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!