Batman / Fortnite ortaklığı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Batman / Fortnite ortaklığı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2021 00:10

Epic Games ve DC arasındaki yeni bir ortaklıkla birlikte DC, Fortnite'ı çizgi romanlarda canlandıracak. Fortnite’ta ise özel Fortnite x Batman kozmetikleri sunulacak.

Haberin Devamı

Zero Point olarak da bilinen Fortnite Sezon 5 boyunca Jonesy karakterinin gerçekliği kurtarmak ve benzeri görülmemiş bir felaketi önlemek için yaptığı paralel evren yolculukları sayesinde birçok crossover gerçekleşti.

Halo, God of War, ve Street Fighter gibi oyunlarla; Alien ve Terminator gibi filmlerle  crossover yapan Fortnite, bu sefer DC Comics ile yepyeni ve büyük bir ortaklığa imza attı. Bu ortaklıkla birlikte Fortnite DC’nin çizgi roman kataloglarında yer alacak.

Batman / Fortnite: Zero Point

20 Nisna itibariyle önümüzdeki altı ay boyunca Batman / Fortnite: Zero Point çizgi romanı dünyanın farklı yerlerine dijital ve basılı olarak okuyuculara sunulacak. Fiziksel baskılardan edinilecek kodlarla ise oyuncular Fortnite’ta altı özel skin’in kilidini açabilecekler. Tüm bu altı kodu biriktirip altı skin’in tümünü edinen oyuncular ise bir de ekstra limitli sayıda Armored Batman Zero skin’ini edinebilecek. Tüm kodların son geçerlilik tarihi 1 Mayıs 2025 olarak duyuruldu.

Haberin Devamı

Batman / Fortnite: Zero Point çizgi romanları 4 Mayıs, 18 Mayıs, 1 Haziran ve 15 Haziran’da çıkacak.

Bu çizgi romanların basılı versiyonunu alamayan kullanıcılar içinse özel skinler Haziran’dan itibaren kısa bir süre için ulaşılabilir olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!