Baskonia Anadolu Efes EuroLeague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Baskonia Anadolu Efes EuroLeague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 14:36

Baskonia Anadolu Efes EuroLeague maçı bu akşam oldukça çekişmeli bir mücadeleyi basketbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. THY Avrupa Ligi'nin 30. hafta son maçında bu akşam Anadolu Efes, İspanya'nın Baskonia takımına konuk olacak. Ligde son sırada bulunan Anadolu Efes, 29 maçta 6 galibiyet alırken, 23 maçtan mağlup ayrıldı. Karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Baskonia Anadolu Efes EuroLeague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Anadolu Efes, Avrupa mücadelesini İspanya'da tamamlayacak. THY Avrupa Ligi'nde play-off'a kalma başarısı gösteremeyen lacivert-beyazlı ekip, son hafta maçında bu akşam Baskonia'ya konuk olacak. THY Avrupa Ligi'nde play-off'lara kalma başarısı gösteremeyen Anadolu Efes, bu akşam İspanya'nın Baskonia ekibiyle yapacağı karşılaşmayla bu sezonki Avrupa macerasını tamamlayacak.

THY Avrupa Ligi'nin son haftasında bu akşam İspanya'nın Baskonia takımına konuk olacak Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, rakipleri karşısında iyi basketbol oynamaya çalışacaklarını söyledi. Karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Ataman, Anadolu Efes için kötü geçen bir Avrupa Ligi sezonunu, disiplinli oynayarak tamamlamak istediklerini belirterek, "Derrick Brown ve Doğuş Balbay'ın sakatlıkları var. Bu nedenle bu iki oyuncumuzu İspanya'ya götürmeyeceğiz.

Haberin Devamı

Baskonia karşısında iyi basketbol oynamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı. Lacivert-beyazlı takımın 19 yaşındaki oyuncusu Yiğitcan Saybir ise Avrupa'da sezonun son maçına çıkacaklarını hatırlatarak, "Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Maçı kazanmak istiyoruz. Zorlu bir deplasman olacak. Avrupa Ligi'nde bu sezonki son maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Baskonia Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Lacivert-beyazlı ekip, 30. ve son hafta mücadelesinde Baskonia'ya konuk olacak. Fernando Buesa Arena’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 22:00’de başlayacak ve beIN Sports 4 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde son sırada bulunan Anadolu Efes, 29 maçta 6 galibiyet alırken, 23 maçtan mağlup ayrıldı. Play-off çeyrek finalde mücadele hakkını elde eden Baskonia ise 16 galibiyet ve 13 yenilgiyle 7. sırada bulunuyor. İki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı, Baskonia 82-81 kazanmıştı.

Avrupa'da 621. maç

Anadolu Efes, Baskonia karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 621. mücadelesine çıkacak. Lacivert-beyazlı ekip, 620 karşılaşmada 339 galibiyet alırken, 281 maçtan yenik ayrıldı. Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde ise 373. maçını yapacak. Bu organizasyonda bugüne kadar oynadığı 372 karşılaşmada 182 galibiyet alırken, rakiplerine 190 defa yenildi. Avrupa kupalarında Baskonia ile bu akşam 18. maçını oynayacak lacivert-beyazlılar, rakibini 8 kez mağlup etti. Baskonia ise bu maçlarda 9 defa Anadolu Efes'e üstünlük kurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!