Basketbol Süper Ligi’nde 2023-24 Sezonu’nun fikstürü belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Basketbol Süper Ligi’nde 2023-24 Sezonu’nun fikstürü belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2023 20:09

Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen kura çekimine; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Bütün takımlara başarılar dileyen TBF Başkan Vekili Ömer Onan, “Bugün tüm liglerimizin kura çekimlerini gerçekleştireceğiz. Liglerimizde mücadele eden takımlarımıza başarılar diliyorum. Tüm takımlarımız kadrolarını oluşturmak için çok sıkı çalıştı. Umarım sezonu da planladıkları yerlerde tamamlarlar. Çağdaş Bodrum Spor ile Samsunspor’a ligde başarılar diliyorum. Samsunspor son 3-4 yıldır lige gelmeyi çok istiyordu. Çağdaş Bodrum Spor ise geçen sene kurduğu kadro ile ligde mücadele etmek istediğini gösterdi. Bu yıl ayrıca 11 takımımız Avrupa kupalarında mücadele edecek. Temsilcilerimiz ne kadar Avrupa kupası varsa hepsine damga vurdu. Bu sene de aynı şekilde devam edeceklerine inanıyorum. Çekişmeli maçların izleneceği bir sezon geçmesini diliyorum. Tüm takımlarımıza başarılar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TBF ERKEK LİGLERİ DİREKTÖRÜ SUNTER: LİGİMİZİN İLK HAVA ATIŞINI 29 EYLÜL’DE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Yeni sezonun 29 Eylül’de başlayacağını söyleyen TBF Erkek Ligleri Direktörü Gökhan Sunter, “Heyecan ve rekabet dolu bir sezonu geride bıraktık. Ligimize yeni dahil olan Çağdaş Bodrum Spor ve Samsunspor ile birlikte keyifli bir sezon bizleri bekliyor. 11 takımımız Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edecek. Avrupa kupalarında yer alacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Ligimizin ilk hava atışını 29 Eylül’de gerçekleştireceğiz. Bir kez daha tüm takımlarımıza başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

Ligde sezonun ilk haftasının eşleşmeleri şu şekilde:

Darüşşafaka Lassa - Beşiktaş

Türk Telekom - Bursaspor İnfo Yatırım

Anadolu Efes - Onvo Büyükçekmece Basketbol

Fenerbahçe Beko - Çağdaş Bodrum Spor

Aliağa Petkim Spor - Pınar Karşıyaka

Manisa Büyükşehir Belediyespor - Bahçeşehir Koleji

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket - Galatasaray Nef

Tofaş – Samsunspor

BAKMADAN GEÇME!