Başakşehir Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Başakşehir Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2021 15:42

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 41. haftasında sahasında Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Sivas deplasmanında aldığı 1 puan ile ligde kalmayı garantileyen Medipol Başakşehir, haftaya 44 puan ile 14. sırada giriyor. Son 5 maçını kaybetmeyen İstanbul ekibi, 3 galibiyet ve 2 beraberlikle bu süreçte 11 puan topladı. Peki Başakşehir Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir ile Kayserispor, Süper Lig'in 41. haftasında karşı karşıya geliyor.

İLK 11'LER

Başakşehir: Mert, Uğur Uçar, Ravil Tagir, Duarte, Bolingoli, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Ömer Ali, Berkay, Deniz Türüç, Chadli.

Kayserispor: Doğan, Kolovetsios, Muhar, Aziz Behich, Kvrzic, Attamah, Paz, Avramovski, Lennon, Pedro Henrique, İlhan Parlak

Son üç maçını kaybetmeyen, 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan Hes Kablo Kayserispor ise 40 puanla düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor.

Ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçı ev sahibi takım, 2-0 kazanmıştı.

 EKSİKLER

Medipol Başakşehir'de bu karşılaşma öncesinde 4 eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte sezonu kapatan Giuliano ile tedavileri süren Hasan Ali Kaldırım, Carlos Ponck ve Fredrik Gulbrandsen kadroda yer almayacak.

Haberin Devamı

 DÖRT FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Medipol Başakşehir'de dört futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Turuncu-lacivertlilerde Ömer Ali Şahiner, Leonardo Duarte, Tolga Ciğerci ve Mahmut Tekdemir bu sezon ligde üçer sarı kart gördü. Bu dört oyuncu, Kayserispor maçında da sarı kart görmeleri halinde İstanbul ekibinin Süper Lig'in 42. ve son haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmada cezalı olacak.

İSTATİSTİKLER

Kayserispor ile oynadığı son 14 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Başakşehir, bu yenilgiyi son karşılaşmada aldı. Başakşehir'e konuk olduğu son yedi Süper Lig maçını kazanamayan ve sadece bir gol atabilen Kayserispor, 2015/16 sezonundan bu yana çıktığı beş karşılaşmayı da kaybetti. Sezonun ilk yarısında Kayserispor'a 2-0 yenilen Başakşehir, Süper Lig tarihinde sadece bir kez rakibine sezonun her iki karşılaşmasında da kaybetti. Yalçın Koşukavak göreve geldikten sonra oynadığı üç Süper Lig maçında 5 puan toplayan Kayserispor, önceki sekiz karşılaşmada 4 puan alabilmişti.

Süper Lig'de beş maçtır sahadan mağlubiyetle ayrılmayan Başakşehir, bu sezon ilk kez altı maçlık yenilmezlik serisi yakalamak için sahaya çıkıyor. İstanbul takımlarına konuk olduğu son 14 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Kayserispor, bu iki galibiyeti de gol yemediği iki karşılaşmada Kasımpaşa'yı yenerek aldı. Edin Visca bu sezon Kayserispor'a karşı ilk kez forma giymeye hazırlanıyor. Bosna Hersekli oyuncu bundan önceki dört Süper Lig sezonunda da en az bir Kayserispor maçında gol katkısı yaptı. Danijel Aleksic'in bu sezon iç sahada yaptığı gol katkılarının tamamı 2021 takvim senesinde geldi.

Haberin Devamı

Kayserispor formasıyla Süper Lig kariyerinde iki golü bulunan Deniz Alibec, bu iki golü de Başakşehir filelerine gönderdi. Bu sezon Süper Lig'de dokuz gol atan Kayserispor forveti İlhan Parlak, kariyerinde daha yüksek bir sayıyı sadece 2012/13'te Karabükspor formasıyla yakaladı.

 

BAŞAKŞEHİR KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Kayserispor maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS MAX HD 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!