Barcelona Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta? Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda, şifreli mi? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Barcelona Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda, şifreli mi İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2023 09:23

Barcelona Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. Barcelona Real Madrid maçı canlı yayını için nefesler tutuldu. Barcelona Arda Güler’i kadrosunda bulunduran Real Real Madrid maçı, İspanya Ligi'nin iki ezeli rakibini Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) karşı karşıya getirecek. Turnuva kapsamında ABD'de bulunan Real Madrid ve Barcelona, ABD'li futbolseverlerin önünde mücadeleye çıkacak. Peki, Barcelona Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler..

Haberin Devamı

Barcelona Real Madrid maçı, tüm dünyanın yakından takip edeceği mücadele olacak. Milli futbolcumuz Arda Güler'in forma şansı bulmasının beklendiği Barcelona maçı, bu bakımdan özel bir nitelik taşıyacak. Peki, Barcelona Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Futbolseverlerin heyecanla beklediği, sezonun ilk El Clasico’su 29 Temmuz Cumartesi’yi Pazara bağlayan gece 00:00’da başlayacak. Milli yıldız Arda Güler’i kadrosunda bulunduran Real Madrid, FC Barcelona deplasmanında ezeli rakibiyle mücadele edecek. Karşılaşma canlı yayınla S Sport Plus’ta yayınlanacak.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Barcelona Real Madrid maçı, 30 Temmuz Pazar günü saat 00.00'da oynanacak. Karşılaşma S Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

BARCELONA

Haberin Devamı

İspanya La Liga'da geçen sezon şampiyonluk kupasını kaldıran Barcelona, kulübün demirbaşları diyebileceğimiz Jordi Alba ve Sergio Busquets'e veda etti.

İki oyuncu da PSG'den ayrılıp Inter Miami yolunu tutan Lionel Messi'nin yanına gitti.

Busquets'in yerine Oriol Romeu alındı; İspanyol ön libero 12 yıl sonra takıma geri döndü.

Athletic Bilbao'dan Inigo Martinez (bedelsiz) stoper rotasyonuna eklendi.

Ve büyük bomba; Manchester City ile sözleşme yenilemeyen İlkay Gündoğan (bedelsiz) transfer edildi.

1 tane hazırlık maçı oynadılar; onda da Arsenal'e 5-3 kaybettiler.

Hem Romeu hem de İlkay ilk 11'deydi. Geçen sezondan kalma sakatlığı devam eden Inigo Martinez süre almadı.

"Soccer Champions Tour" kapsamında Amerika'nın Teksas eyaletinde oynanacak olan El Clasico öncesi yine bir Inigo Martinez belirsizliği söz konusu. İspanyol stoper dışında göze çarpan bir eksik yok.

REAL MADRID

Real Madrid ise 2 hazırlık maçı oynadı.

Milan karşısında 2-0 geriden gelip 3-2 kazandılar; Manchester United'ı 2-0 yendiler.

Fenerbahçe'den eflatun-beyazlılara transfer olan Arda Güler, 2 maçı da "riske edilmeme" gerekçesiyle kaçırdı.

Milli futbolcu, Milan maçından önce sakatlanmış ve yaklaşık 4-5 gün takımdan ayrı çalışmıştı.

Haberin Devamı

El Clasico için Teksas'a gittiklerinde ise takımla beraber açma-germe çalışması yaparken gözlemlenmişti.

Ancak TD Carlo Ancelotti, dünkü basın toplantısında Arda'nın El Clasico'da "kesin olarak" oynamayacağını söyledi.

Milan'dan dönen Brahim Diaz, Espanyol'dan kiralanan Joselu, Rayo Vallecano'dan alınan sol bek Fran Garcia ve Borussia Dortmund'a 103 milyon euro ödeyerek takıma eklenen Jude Bellingham hazır durumda.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!