Babel, kariyer rekoruna koşuyor

Güncelleme Tarihi:

Babel, kariyer rekoruna koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 23:41

Babel bu sezon 13 maçta 9 gol atarak büyük bir çıkış yakaladı. Hollandalı yıldız maç başı 0.42 ortalaması yakalayarak, kariyerinin en iyi noktasına ulaştı. Babel, bu çizgisini koruyup sezon sonunda kariyer rekoru kırmak istiyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’a geldikten sonra kariyerinin ikinci baharını yaşayan Ryan Babel, Osmanlıspor’a attığı 3 golle galibiyetin mimarı oldu. Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde 9 gole ulaşan Hollandalı, maç başı gol ortalamasında kariyerinin en iyi çizgisini yakaladı. Babel, böyle devam ederse kariyer rekoru kıracak.
Babel attığı 7 golle, 8 gollü Cenk Tosun’dan sonra Beşiktaş’ın en golcü 2. ismi oldu. Geçen sezon Beşiktaş ve Deportivo formalarıyla 37 maçta 13 gol atan Babel, kalan haftalarda 5 gol daha atarsa geçen sezonu geride bırakacak.

O DA EN İYİ ARA TRANSFER

İspanyol ekibi Deportivo’dan geçen sezonun ortasında bonservissiz gelen ve Şenol Güneş ile yeniden parlayan Babel, geçen sezon lig, Avrupa ve Türkiye Kupası’ndaki 25 maçta 8 gol kaydetti. Özellikle ligde 5 gol ve 4 asistle şampiyonluğa büyük katkı yapan Babel, Guinti, Ernst ve Yusuf Şimşek gibi siyah beyazlılara devre arası katılıp başarılı olan futbolcular listesine girmeyi de başardı. 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!