Aykut Kocaman'dan Veselinoviç sözleri...

Güncelleme Tarihi:

Aykut Kocamandan Veselinoviç sözleri...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 21:32

Fenerbahçe'nin 1988-89 sezonundaki 103 gollü şampiyonluğunun mimarı olan 86 yaşındaki eski teknik direktörü Todor Veselinoviç'in hayatını kaybetmesi spor dünyasını yasa boğdu. Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Veselinoviç ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Kocaman'ın Veselinoviç sözleri...

"Hep güvendi bana. Fenerbahçe’ye geldiğimde çok kötü bir sezonun sonrasıydı. Ben de çok zor bir dönemden geçiyordum. Askerdeydim. Beni hiç izlemeden Rizespor maçında oyuna sokmuş ve 4 gol atmıştım. Oyuncuları havaya sokmasını iyi beceren bir isimdi. Oyuncuları iyi tanırdı. Maçları çok iyi analiz ederdi. Adanspor maçı vardı. 3-1 kazanmıştık. Maç konuşmasını yaptı. Sonrasında konuşmayı şöyle bağlamıştı. Ben o ara Rıdvan ve Hasan ile birlikte çok gol atıyordum.

Veselinoviç konuşmasında “Öyle bir forvetimiz var ki. Adanaspor maçında hepsi gol atar” demişti. O dönem Schumacher vardı kalemizde. “2 penaltı verilse bile Schumacher bir tanesini kurtarır demişti.” O gün Schumacher devleşmişti. Golleri de ben Rıdvan ve Hasan atmıştık. Hatta yediğimiz golü de penaltıdan yemiştik.   Oyuncusunu cesaretlendiren bir adamdı. Rakiplerle ilgili kurguları vardı. Toprağı bol olsun. Fenerbahçe tarihinde nevi şahsına münhassır bir adamdı… Hiçbir zaman unutmayacağız. Fenerbahçe camiasının başı sağolsun."

Haberin Devamı

Aykut Kocamandan Veselinoviç sözleri...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!