Atkısını takan, formasını giyen, bayrağını alan sokağa çıktı

Güncelleme Tarihi:

Atkısını takan, formasını giyen, bayrağını alan sokağa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 10:37

Beşiktaş’ın, ligin bitimine bir hafta kala Gaziantepspor’u 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etmesi, Avrupa’daki Beşiktaş taraftarlarını sokağa döktü.

Haberin Devamı

KÖLN şehir merkezinde ellerinde Beşiktaş ve Türk bayraklarıyla sokağa çıkan siyah beyazlı taraftarlar hep bir ağızdan şarkılar ve marşlar söyleyerek şampiyonluklarını kutladı. Araçlarını bayraklarla süsleyen bazı taraflar ise kutlamalara korna çalarak katıldı. Alman polisi meşale yakan tarafları uyardı. Kutlamaların yoğun olarak yaşandığı Ring caddesi bir süre trafiğe kapandı.
Duisburg’un Hamborn semtinde de şampiyonluk kutlamaları vardı. Duisburg Beşiktaşlılar Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen kutlamaya, Duisburg ve çevresinden çok sayıda taraftar katıldı. Herkesin Beşiktaş forması ve atkısıyla katıldığı kutlamalarda büyük bir coşku yaşandı. Taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyleyip üçlü çekti. Beşiktaş taraftarları, ‘Şampiyon Beşiktaş’ tezarühatlarıyla Duisburg’u inletti.

Haberin Devamı

KONVOY OLUŞTURDULAR

İngiltere’nin başkenti Londra’da da taraftarlar maçın son düdüğüyle birlikte sokaklara döküldü. Londra’nın ‘Küçük İstanbul’ olarak bilinen Harringay semtine gelen taraftarlar, ana cadde üzerinde trafiği uzun süre durdurdu. Green Lanes Caddesi üzerinde onlarca güvenlik kamerası olduğu halde, polisin herhangi bir müdahalede bulunmadığı gözlendi. Cadde ve sokakları dolduran Beşiktaş taraftarları, şampiyonluk şarkıları söyleyip meşale yaktı. Araçlarıyla konvoy oluşturan Londralı Beşiktaşlılar, ‘Şampiyon Beşiktaş’ tezahüratlarıyla sokaklarda turladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!