Arsenal Liverpool Premier Lig maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Arsenal Liverpool Premier Lig maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 19:33

Arsenal Liverpool maçı ile bugün İngiltere Premier Ligi'nde heyecan dolu bir mücadele sahne alacak. Karşılaşma öncesinde dikkat çeken istatistikler bulunurken spor severler dev maçın canlı yayın bilgilerini de merak ediyorlar. Peki Arsenal Liverpool maçı bugün saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Arsenal Liverpool karşılaşması bugün Premier Lig'in üst sıralarında yer alan iki takımın mücadelesine sahne olacak. Liverpool 26 puanla ikinci sırada yer alırken, Arsenal topladığı 22 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

İki takımın oynadığı son mücadelelerde gollü maçlara sahne oldu. İngiltere Premier Ligi'nde 2017 yılında oynanan son karşılaşmada 3-3'lük beraberlik ile heyecan seviyesi yüksek bir mücadele yaşanmıştı.

Son on karşılaşmaya bakıldığında sadece 2016 yılında bir mücadelenin 0-0 bittiği görülüyor.

Premier Lig'de Liverpool'u altı maçtır yenemeyen Arsenal, 1994-2000 arasındaki 12 maçlık süreçten bu yana rakibi önündeki en uzun kazanamama serisinin içinde. Arsenal deplasmanında çıktığı son 18 lig maçının sadece ikisini kazanabilen Liverpool, bu galibiyetleri son altı karşılaşmada aldı. Arsenal ile Liverpool arasında Premier Lig'de oynanan son beş maçta 27 gol oldu.

Haberin Devamı

Premier Lig'de çıktığı son dokuz maçta en az ikişer gol atan Arsenal, son sekiz karşılaşmada yenilgi almadı. Premier Lig'de 11 maçtır kaybetmeyen Liverpool, bu süreçte sadece dört gol yedi. Unai Emery ile Jürgen Klopp arasındaki tek karşılaşma, 2016 Avrupa Ligi finalinde Sevilla ile Liverpool arasında oynandı. Arsenal forveti Pierre-Emerick Aubameyang, sahaya çıktığı son üç Premier Lig maçında beş gol attı.

Arsenal Liverpool maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Arsenal Liverpool maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!