Arsenal CSKA Moskova UEFA Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Arsenal CSKA Moskova UEFA Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 15:10

Arsenal CSKA Moskova UEFA Kupası maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kaliteli bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında bu akşam Arsenal kendi sahasında CSKA Moskova ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Arsenal ile CSKA Moskova, UEFA Avrupa Ligi'nde bu zamana kadar sadece 2 kez karşı karşıya geldi. Peki, Arsenal CSKA Moskova maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kupa-2'de çeyrek final ilk maçlarının heyecanı yaşanacak. Son 16 turunda Milan'ı eleyen İngiliz devi Arsenal, Olympique Lyon'u kupa dışına iten Rusya'nın güçlü ekibi CSKA Moskova'yı ağırlayacak.

Arsenal ile CSKA Moskova, UEFA Avrupa Ligi'nde bu zamana kadar sadece 2 kez karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi, bu maçların birini kazanırken, diğer 90 dakika ise beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın rövanşı 12 Nisan Perşembe Rusya'da oynanacak.

Arsenal - CSKA Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Arsenal - CSKA Moskova  bu akşam saat 22:05'te başlayacak mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak 

Gruptan lider çıktılar
Premier Lig'de bu sezon çıktığı 31 maçta 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Arsenal 51 puanla 6. sırada bulunuyor. Arsenal UEFA Avrupa Ligi'nde ise H Grubu'nda mücadele etti ve grubu 13 puanla lider tamamladı. Londra ekibi daha sonra sırasıyla Östersunds ve Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan'ı geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nden geldiler
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 9 puanla gruptan çıkamayan CSKA Moskova yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. Rus ekibi Avrupa Ligi'nde ise Kızılyıldız ve Lyon'u eleyerek çeyrek finale kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!