Arda Güler bugün oynayacak mı? Gözler Real Madrid Valencia maçına çevrildi.. Real Madrid Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Arda Güler bugün oynayacak mı Gözler Real Madrid Valencia maçına çevrildi.. Real Madrid Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2023 13:47

Arda Güler bugün oynayacak mı sorusu, 11 Kasım Cumartesi günü pek çok futbolseverin gündemindeki konu olmaya başladı. Real Madrid'e transfer olmasından bu yana sakatlıklarla boğuşan Arda Güler, bu nedenle hiçbir karşılaşmaya çıkamamıştı. Geçtiğimiz günlerde Arda Güler'in hazır olduğu haberleri gündeme gelmiş, Avrupa maçında oynayacağı iddia edilmişti. Ancelotti, Arda Güler'i bu karşılaşmada da değerlendirmemişti. Peki, Arda Güler bugün oynayacak mı? Real Madrid Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Real Madrid Valencia maçı, Arda Güler'in oynayıp oynamama ihtimali nedeniyle yakından takip edilecek. Türk futbolseverlerin ilk maçını büyük bir heyecanla beklediği Arda Güler'le ilgili İspanyol basını yeni gelişmeyi duyurdu. Carlo Ancelotti de milli oyuncuyla ilgili açıklama yaptı. Peki,  Arda Güler'in oynama ihtimalinin konuşulduğu Real Madrid Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, o detaylar

REAL MADRİD VALENCİA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Real Madrid Valencia maçı, 11 Kasım Cumartesi günü saat 23.00'da oynanacak. Karşılaşma, S Sport ekranlarından canlı izlenebilecek.

VALENCIA MAÇI KADROSUNDA OLMAYACAK

Türk futbolseverler Arda Güler'in ilk maçını sabırsızlıkla beklerken Mundo Deportivo yeni gelişmeyi duyurdu. Buna göre; Real Madrid'in oynadığı son 2 maçta kadroya alınan ancak süre alamayan Arda Güler, Valencia maç kadrosuna alınmayacak.

Haberin Devamı

TAKIM İDMANINDA YOK!

Haberin detayında; Arda Güler'in Braga maçı sonrası perşembe sabahı yapılan takım antrenmanında yer almadığı bilgisi verildi. Real Madrid cephesinden yapılan resmi bir açıklama olmasa da Arda Güler'in bir ağrısı olduğu ve bu nedenle riske edilmediği belirtildi.

'ARDA GÜLER YENİDEN SAKATLANDI!'

Real Madrid'e yakın gazetelerden Diario AS ve MARCA'nın geçtiği bilgiye göre ise Arda Güler, Braga maçından önce bir kez daha sakatlandı. 

Sezon başında ABD'de yapılan hazırlık kampında dizinden yaşadığı sakatlığın sonrası ameliyat olan ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kaldıktan sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayan Arda Güler, formasına kavuşmak için gün sayarken bir kez daha sakatlanmıştı.

Arda Güler, tedavi süreci sonrası idmanlara katıldıktan sonra Vallecano ve Braga maçlarının kadrosuna alınmıştı.

CARLO ANCELOTTI DOĞRULADI

Braga maçından önce yeniden sakatlandığını doğrulayan teknik direktör Carlo Ancelotti, "Arda Güler, Braga maçından önce sakatlanmıştı. Şu an üzgün ama durumu ciddi değil" ifadelerini kullandı.

'HARİKA BİR GELECEĞİ OLACAK'

İtalyan teknik adam sözlerini "Arda Güler geçen sezon bir sakatlık geçirdi ve onu başarıyla atlattı. Ama böyle bir sakatlık geçirdiğinizde, bu küçük sorunları yaşıyorsunuz. Arda Güler hala büyük bir yetenek. Bu yaşadıkları önemsiz. Harika bir geleceği olacak" şeklinde tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!