Antonella Roccuzzo kimdir? Messi'nin eşi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Antonella Roccuzzo kimdir Messinin eşi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 19:02

Messi'nin eşi Antonella Roccuzzo hakkında bilgi almak isteyen birçok kişi internet üzerinden araştırmalarına başladı. Arjantinli futbolcu Lionel Messi ile 2009 yılından bu yana sevgili olan Antonella Roccuzzo, 2017 Haziranının son günü dünya evine girdi. Peki, Antonella Roccuzzo kimdir? İşte, genç kadın hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

26 Şubat 1988 tarihinde Arjantin'in Rosario kentinde dünyaya gelen Antonella Roccuzzo, üniversite eğitimini Arjantin'de dişçilik üzerine şekillendirmeye başlamıştır. Bu eğitiminde istediğini yakalayamayan Roccuzzo, sosyal iletişim alanında eğitim alma kararına varmıştır.

Eğitiminin yanı sıra en yakın arkadaşı Sofia Balbi (Luis Suarez'in eşi) ile birlikte ayakkabı tasarlama işine girişen Roccuzzo, tüm bunların yanı sıra en büyük zamanını oğulları , Thiago ve Mateo'ya ayırmaktadır.

Genç kadının ünlü futbolcu Lionel Messi ile tanışması; trafik kazası sonrası taziye ziyareti ve tesadüfü karşılaşma rivayetlerine dayanıyor.

Sosyal medya platformları üzerinde 4 milyondan fazla takipçisi olmasına rağmen, çok fazla göz önünde bulunmayı sevmeyen Antonella Roccuzzo , zamanının büyük bir çoğunluğunu Luis Suarez'in eşi Sofia ve Cesc Fabregas'ın sevgilisi Daniella Semaan ile geçiriyor.

Antonella Roccuzzo ve Lionel Messi, 30 Haziran tarihinde doğup büyüdükleri Arjantin'in Rosairo kentinde dünya evine girmiştir.

BAKMADAN GEÇME!